Produkter som ren aluminium Potter

June 10

Produkter som ren aluminium Potter

Aluminium gryter og panner er utmerket for matlaging, men de er ofte vanskelige å rengjøre. Panner laget av aluminium kan ripe lett, så unngå rengjøringsmidler og scrubbere som kan skade din aluminium gryter og panner. Aluminium rengjøres beste med enkle ingredienser du sannsynligvis allerede oppbevare i kjøkkenskapet.

Oppvaskmiddel

Bruk vanlig oppvaskmiddel og varmt vann for å vaske dine aluminium gryter og panner etter bruk. Vask aluminium Potter grundig for å fjerne alle fett og matpartikler. Bruk ikke stålull eller andre scrubbere som kan ripe overflaten av din aluminium panner. Skyll med kaldt vann. Tørr umiddelbart for å hindre misfarging.

Eddik

Matlaging sure matvarer som tomatsaus i aluminium panner kan resultere i mørke flekker på gryter og panner. Fjern disse misfarging med destillert hvit eddik. Tilsett vann og eddik til misfargede potten; Legg 1 tsp. eddik for hver kopp vann. Varm panne på komfyren koking i flere minutter. Skyll kjelen med kaldt vann og tørk umiddelbart.

Kremen av Tartar

Kremen av tartar fjernes misfarging på sløv aluminium panner, råder Reader's Digest. Legge til 2 ss. kremen av tarter 1 QT vann i pannen misfargede aluminium. Varm panne å koke, og la blandingen til å koke i 10 minutter å fjerne alle misfarging. Skyll og tørk umiddelbart. Fjerne fastsittende mat fra aluminium kokekar, varme vann og et par ts av kremen av tartar i skitten pannen til mat løsner og kan fjernes lett.

Sitron

Fjerne flekket på aluminium gryter og panner med sitron og eddik. Legge vann, sitronskiver og eddik til flekket panorere og varme på komfyren i 20 minutter fjerne anløpe. Skyll pannen og tørr umiddelbart. Alternativt, dyppe en skive sitron i salt og gni på flekket aluminium panner å gjenopprette dem til sin opprinnelige tilstand.