Produkter som kvitte seg med sigarett røyk

November 25

Produkter som kvitte seg med sigarett røyk

Bli kvitt sigarettrøyk i hjemmet er ikke så enkelt som sprøyting air freshener. Sigarettrøyk inneholder giftstoffer som knytter til alle flater i hjemmet, inkludert tepper, møbler, gardiner og selv lyspærer. Røyk rester og langvarig lukt oppholdet på overflater lenge etter den siste sigaretten røykes. Hvis du vil fjerne bygget opp røyk rester, må overflater rengjøres grundig.

Air

Besøkende til ditt hjem kan fortelle umiddelbart hvis noen har vært røyke innendørs. Luften lukter av gammel sigarettrøyk, selv om ingen har røykt for timer. Sprøyting air freshener kan hjelpe dekke opp lukten midlertidig, men vil ikke eliminere den.

Eddik er en syre som kan trenge gjennom harpikser og tar som forårsaker lukten av sigarettrøyk. Sted boller av eddik i huset å effektivt absorbere lukt. Lukten av eddik vil bli merkbar, men den vil forsvinne etter noen timer, tar sigarettrøyk lukt sammen med den. Natron er også effektivt for å rense luften. Hell noen natron i grunne retter og sette dem rundt i huset å absorbere røyk lukten. Erstatte bakepulver etter to dager, om nødvendig.

Stoff

Stoffer som kan fjernes, som gardiner, putevar eller slipcovers, bør vaskes etter produsentens vaskeanvisninger.

Når sigarettrøyk trenger dypt inn i møbeltrekk, kan profesjonelle rengjøring være nødvendig å fjerne lukten. Før resorting til utgiften, kan du prøve et stoff oppfrisker produkt. Velg en som inneholder cyclodextrin, som fungerer som en absorberende som natron eller kull. Det vil suge ut lukt hvis lukten ikke er for intens. Sprinkling bakepulver direkte på møbeltrekk og la den forbli for et par dager kan også absorbere lukten.

Løperen

Sigarettrøyk kan trenge dypt inn i teppet fibre, forlate en sterk lukt. Noen freshening produktene inneholder natron og kan være stenket på tepper å fjerne lukt. La produktet sitte på teppet for et par timer så det har en sjanse å arbeide. Deretter vakuum teppet grundig.

Leie en gulvteppet renset å simulere teppet vil hjelpe fjerne sterk røyk lukt. Legge til 2 eller 3 ss. natron rengjøringsmiddel å øke sin lukt fjerning evner. Hvis alt annet svikter, leie profesjonelle teppe rengjøringsmidler å gjøre jobben. De bør bli gjort oppmerksom på røyk lukt problemet før de begynner rengjøring, siden de kanskje vil legge teppe repetisjon til rengjøringsmiddel.

Klær

Vask alle klærne i henhold til instruksjonene på omsorg etikettene. Enda klær som ikke har blitt slitt kan nylig ha en røykfylt lukt lagres i hjemmet. For klær som trenger å bli tørr renset, holde stoff oppfrisker på hånden for å spray dem ned mellom turer til rengjøringsmidler. For å gjøre en rask hjemmelaget stoff oppfrisker, kombinere 1 kopp flytende tøymykner med 1 kopp hvit eddik og 2 kopper vann.

Vedlikehold

Når alle av møbler, tepper, forheng og klær er fri for røyk lukt, gjør det til en politikk å ikke tillate røyking i hjemmet. Det er viktig å holde inneluften friske særlig hvis husholdningenes medlemmene barn eller har allergi eller astma.