Produkter for sigarett lukt fjerning

November 1

Produkter for sigarett lukt fjerning

Ikke-røykere og de som sluttet, er lukten av langvarig sigarettrøyk alt for tydelig. Røyk blader en rest bak som er ubehagelig. Eliminere dette kan "tredje hånd smoke" lett oppnås med en rekke forskjellige materialer du kanskje allerede har i ditt hjem.

Ammoniakk

Røyking i hjem bladene en oppbygging av nikotin og tar på harde flater som vegger, som kan fortsette å hevde lukt til tross for lufting hjemme. Ammoniakk er effektivt i å skjære gjennom denne sta filmen. Bland en kopp ammoniakk til en gallon av vann. Skrubbe hardt underlag som vegger og skap med løsningen og svamp eller ren klut. Tørk området med et håndkle å eliminere fuktighet og holde en vifte i nærheten med åpne vinduer å frisk luft komme rundt og fullføre luft-tørking området.

Rengjøringsmidler og såper

Røyk klynger seg til stoff og polstrede elementer og vil ikke la gå. Den mest effektive måten å fjerne lukten er å rense den først. Vask klær med en sterk vaskerom såpe. En parfymert vaskemiddel kan gi din tekstiler en ny lukt hvis det er ønsket effekt, men en ikke-parfymert vaskemiddel fungerer helt fint. Sjampo tepper og møbeltrekk med anbefalte såpe for din maskin. Carpet og Møbeltapetsering shampooers kan leies fra lokale oppussing butikker. Følg alle produsentens instruksjoner nøye for såpe og maskinen.

Hvit eddik

En klut fuktet i eddik og vinket rundt i rommet kan hjelpe skjære gjennom lukt i luften. En skål med hvit eddik kan videre eliminere pågående røyk lukt. Stoffer som er vasket i vaskemaskinen nytte av en kopp hvit eddik lagt til skyll syklus. En løsning av 1 del hvit eddik til 2 deler vann er starten på en effektiv hard overflate deodorizer. Legge et scoop av natron til blandingen og venter bruse å bosette før tørke ned veggene, glass og indre av bilen.

Natron

Natron kan legges til Klesvask å vaskemiddel eliminere røyk lukten. Denne deodorizing mild selvheftende er også svært nyttig i å fjerne lukten fra områder som ikke kan vaskes. Dryss natron over tepper og møbeltrekk og la den sitte over natten. Bakepulver trekker ut uønsket lukt og absorberer dem. Vakuum det opp om morgenen.