Produkter for rengjøring murstein uteplass

March 11

Produkter for rengjøring murstein uteplass

En murstein uteplass legger sjarm på utsiden av ethvert hjem, men konstant eksponering for utendørs Vær elementene vil få det skitne. Om din murstein uteplass er plaget med mold, mugg, mose, alger eller bare ren skitt, gir en grundig rengjøring å gjenopprette utseendet og oppbevare den ser attraktive.

Klor

Bleach har lenge vært brukt i hjemmet for rengjøring og rensersyklusen. Det fungerer bra på rensing og fjerner flekker som mugg, mose og alger fra en murstein uteplass. Bland 10 deler vann og en del klor i en bøtte. Dyppe lange håndtak scrub pensel i blandingen, og skrubbe den på din murstein uteplass. Skyll av murstein godt med vann vannslangen i hagen. Vær forsiktig når du bruker blekemidler; dekk rundt planter og gartner og slitasje gummihansker og vernebriller. Også teste den på en liten del av murstein, og vente en uke eller så etter alle fargeendringer.

Oksygen Bleach

Oksygen blekemidler er et miljøvennlig alternativ til klor og vil fjerne smuss, alger, mose og mugg. Litt mer skrubbing kan være nødvendig å vaske murstein, men det er ingen frykt for dine planter og planter. Bland oksygen blekemiddel og vann i en bøtte i henhold til etiketten instruksjonene. Blande proporsjoner vil variere avhengig av konsentrasjonen av oksygen blekemiddel. Hell blandingen på murstein terrassen. Vent i 10 til 15 minutter, og gi terrassen et grundig scrub med stiv scrub pensel. Skyll av terrassen med vann vannslangen i hagen.

Vaskemiddel

Hvis patio er skittent og ikke forbikjørt med mose eller mugg vekst, er vaskemiddel og vann et godt valg for rengjøring. Fylle en bøtte med 1 gallon varmt vann. Legg 1/2 kopp flytende vaskemiddel, og bland det godt. Våt ned murstein uteplass med slangen, og hell vaskemiddel blandingen på murstein. Skrubbe med stiv-bristled scrub pensel, og skyll terrassen for å fjerne såpe rester. Noen planter og planter kan være følsomme for vaskemiddel, så dekke dem med plastfolie.

Murstein utleggermaskin renere

Det finnes kommersielle produkter å rengjøre murstein terrasser. Disse produktene er best for vanskelige flekker som olje og fett. Rengjør terrassen først av feiing det med en kost og skrubbing det med varmt såpevann vann. Skyll av terrassen med vannslangen i hagen, og la det tørke før du bruker terrassen renere. Følg produsentens instruksjoner for bruk av murstein utlegger renere som dette varierer blant produktene.