Produkter for langsom toalett avløp

September 5

Produkter for langsom toalett avløp

En langsom toalett avløp kommer fra delvis tette sted i avløpet linjen. Delvis tette grensene hvor mye vann kan strømme gjennom på toalettet renne linje om gangen, redusere rødme kraften i toalettet før du tar skritt for å løse problemet ved hjelp av én av flere produkter tilgjengelig.

Baking Soda og eddik

Mens de ikke kan bli laget spesielt for langsom toalett kloakk, tilbyr natron og eddik en måte å tømme ut delvis avløp tette uten verktøy. Du må helle en kopp natron vasken på toalettet og la den slå seg litt. Følg natron med en kopp med eddik å begynne boblende reaksjonen i toalettets avløp. Du må vente med å skylle toalettet før fizzing stopper og alt faller stille.

Oppløsninger

Du kan ikke bruke regular avløp tette løsninger i et toalett, siden løsninger ikke er designet til å bryte opp menneskelig avfall og toalettpapir. Regular avløp tette løsninger kan også inneholde ammoniakk, som kan skape en dødelig blanding hvis det kommer i kontakt med noen toalettet rengjøringsmidler, inkludert drop-in tabletter du innlegge på toalettet tank. Noen toalett-spesifikke avløp løsninger finnes, men som inneholder enzymer som bryter opp avfall i toalettets avløp linje.

Stempler

En stempelholderen skaper en tett forsegling rundt et avløp og deretter anvender trykk å renne linjen så tresko i linjen kommer gratis. Du kan bruke en vanlig stempelet i toalettet, har en trakt-cup stempelholderen design bedre egnet for avløp konfigurasjonen i din toalettet. Trakt-cup-stempler har en buet seksjon på innsiden av koppen, la dem sitte inne i toalettet avløp åpning. Du må ha en tett forsegling med cup over toalettets avløp som du pump stempelets håndtere opp og ned kraftig minst et dusin ganger.

Skruene

Mens de kan presentere mer rot å rengjøre slutt, gir augers en måte å fjerne delvis tresko fra et toalett avløp når metodene fungerer. Skap skruene er utformet for toaletter spesielt, og har lange, fleksible linjeskifttegn du ned drain linjen. Kvernen har et håndtak du holder som du spinner fleksibel linjen klokken mens du mate den i avløpet linje. Når du har nådd slutten av kvernen fleksibel linje, spinne du linjen mot klokken. En korketrekker på enden av kvernen fleksibel linje kjeder gjennom tresko som du mate kvernen i avløpet linje og kroker på tresko som du trekker kvernen.