Produkter for bad vegg & dusj Mold

June 12

I rengjøring midtgangen av mest er noen store dusinvis av produkter som hevder å være best på drepe og fjerne mold fra bad overflater. Hvert produkt har trolig samme resultat, gjør valget enda mer vanskelig. Hvordan produktene fungerer kan gjøre forskjellen i hvilket produkt å velge. Noen er raske og enkle, men bruk sterke kjemikalier, mens andre produkter er mer miljøvennlig.

Tradisjonelle dusj rengjøringsmidler

Mange kjente selskaper har gjort bad rengjøringsmidler som er utformet for å drepe og fjerne mold i flere tiår. Dette er produkter som er utviklet for å fjerne, drepe og/eller hindre muggvekst bad raskt og med liten innsats. Tilex, Lysol og skrubbing bobler er noen av de kjente merkene som gjør mold rengjøringsmidler på badet. Tilex's Mold og mugg renere bruker en blanding av vaskemiddel og blekemiddel å fjerne fargen på og drepe mold. Lysol mugg Remover også inneholder blekemidler og dreper mold. Begge disse produktene inneholder advarsler om de giftige gasser som produseres når brukes. Begge produkter tilstand på etiketten "Hvis damp bry deg, forlate rommet." En annen felles varemerke, skrubbe bobler, gjør det automatisk dusj renset. Det automatisk dusj renset plasseres i dusjen og med et trykk på en knapp en gang om dagen, enheten spray renere som renser for deg, ingen skrubbing eller skylling nødvendig. Dette dusj renere har en "ren, frisk duft" og en "formel (som) er mindre hard enn andre dusj rengjøringsmidler."

Miljøvennlige produkter

Forbrukernes etterspørsel og interesse har ført til utvikling av mer naturlig, mindre giftig miljøvennlig bad rengjøringsmidler som kommer på markedet. Disse produktene er nå like enkelt å finne tradisjonelle dusj rengjøringsmidler. Metoden og syvende generasjon merkevare rengjøringsmidler kan finnes i mange lokale butikker. Metoden gjør badekar n' flis bad renere, som dreper mold og er biologisk nedbrytbart. Syvende generasjon gjør naturlig dusj renere, som bruker en formel av Hydrogenperoksid og plante-baserte ingredienser å feilfri og fjerne mugg på badet. En annen, mindre kjente produkt som finnes på nettbutikker er trygt skjold. Dette produktet hevder å drepe mold på kontakt på DNA nivå og på samme tid gjelder et skjold for å hindre fremtidige muggvekst.

Gjør det selv Mold renere

Det er også flere hjemmelagde oppskrifter for rengjøring og drepe mugg på badet. En innebærer blande 1 kopp blekemiddel i 1 gallon av vann å skrubbe overflaten med. Eddik kan også være brukt full styrke, eller blandet med vann i like deler å skrubbe området. Environmental Protection Agency anbefaler oppvaskmiddel og vann brukes til å skrubbe bort mold.