Produkter fjerne silikon Caulk

November 30

Produkter fjerne silikon Caulk

Ifølge Tim Carter, nasjonalt syndikert avis spaltist og forfatter av "Be the Builder," er det ingen mirakel caulk fjerning. Fjerne silikon caulk, som er den vanskeligste caulk fjerne, tar god gammeldags albue fett, og mye av det. Når mesteparten av caulk fjernes, finnes det noen produkter som kan bidra til å mildne den, gjør det enklere å skrape bort.

Alkaliske forbindelser

Alkaliske forbindelser som natrium eller kaliumhydroksid kan hjelpe mykne silikon caulk når fleste caulk har blitt kuttet bort med en skarp kniv. Disse produktene kan være skadelig, skjønt, for både hud og området rundt caulk, så forsiktighet bør utvises ved bruk av dem. Dekke hendene med hansker for å unngå brannskader, og vær forsiktig med å få noen på de omliggende områdene, fordi det kan matte finish mange overflater. Når silikon caulk har myknet, kan det være scraping unna med en sparkel. Ta ekstra forsiktighet for ikke å lage riper i overflaten av området der du arbeider.

McKanica silikon reparer Remover Gel

McKanica silikon caulk remover gel er tiltenkt bruk på 100 prosent silikon. Ifølge beskrivelsen bryter McKanica ned silikon, noe som gjør det lett å fjerne. McKanica også kan brukes på andre ikke-silikon caulks og kan renses med såpe og vann. McKanica silikon caulk remover gel har lite lukt og legger ikke igjen forurensinger.

Mineral ånder

Etter fjerner perle av silikon caulk med verktøyet kniv, bruke glass skraper i en liten vinkel for å skrape av eventuelle gjenværende caulk. Suge en slipende pad i mineral ånder, og skrubb overflaten for å fjerne eventuelle rester som kan være igjen.

Eddik

Eddik brukes til alle slags ting rundt huset, og mykgjørende silikon tetninger er en av dem. Brukt på en slipende pad etter mesteparten av caulk fjernes, vil eddik mykne og fjerne caulk.