Produkter fjerne Pet håret på møbler

February 8

Kjæledyr være stress midler, men de kan også være stress produsenter når deres hårstrå dekke dine møbler. Fleste tyr til bare børste møbler for å fjerne håret. Men denne metoden er arbeidskrevende og fullstendig løse ikke problemet. Nå er det innovative produkter som fjerne dyrehår fra møbler enklere og mer effektivt.

Lo Remover Roller

Lo remover valsen består av strimler av klebepapir og arbeider ved å rulle fjerne over møblene. Tråder av dyrehår holde seg til det selvklebende papiret rulle den lo remover. Stripen deretter skrelles når den lo remover er dekket av dyrehår, lo og støv. Så snart brukte stripen atskilt fra, blir valsen klar til bruk igjen med en ny stripe. Bruke lo remover valsen er repeterende og ikke en veldig effektiv metode hvis det er mange pet hår å bli kvitt.

Stoff Sweeper

Stoff feiemaskinen ligner en hånd feiemaskin som inneholder to ruller med en hul der pet hår lagres når de fjernes fra møbler. Konseptet bak dette verktøyet er enkelt. Første valsen får håret og andre roller skyver håret i en hule hvor det er lagret og senere tømt. I motsetning til lo remover valsen holdes rullene rene, derfor plukke opp flere tråder av pet hår. Dette produktet fungerer ikke godt med skinn og vinyl møbler.

Dyrehår Eraser

Dyrehår eraser er en støvsuger som har en kraftig action og et verktøy spioneringen som lifter. Denne lifter trekker ut pet hår fra møbler. Det er en vanlig gulv vakuum men med en enhet som skal brukes på møbler. Enheten feier og børster møbler for å avsløre det pet håret. Så snart det pet håret er klar til å trekkes ut, suger dyrehår eraser håret til sine rom. Det er en indikator på vakuum som forteller brukeren at det er på tide å rengjøre filteret. Hvis filteret ikke er renset, vil sin sugeeffekt ikke være kraftig nok til å trekke pet hår av møbler. Dette produktet er mer effektive enn de tidligere to produktene og er utformet for dyrehår problemer som synes å være uhåndterlig.

Bagless oppreist virvlende Vacuum

En bagless oppreist virvlende vacuum er en kraftig sugeinnretning som fjerner dyrehår gjennom ulike vedlegg for bruk på møbler. Dette produktet kan sammenlignes med dyrehår viskelæret og begge produkter ansette de samme prinsippene, men den virvlende vakuum funksjoner, spesielt vedleggene, er utformet for å være mer effektive eliminering av pet hår.