Produkter å rengjøre kloakk linjer

May 26

Produkter å rengjøre kloakk linjer

En blokkert kloakkrør kan forårsake problemer for avløp i bygninger serverer, og potensielt skape helsefare for beboerne. Å holde kloakken klare til blokkeringer bidrar til å opprettholde fri flyt, og unngår problemet med avløpsvann sikkerhetskopiering. Jevnlig vedlikehold er nøkkelen, med en rekke spesialleketøy produkter og verktøy brukte rørleggere.

Kloakk stenger

De enkleste rengjøring verktøyene inkluderer kloakk stenger, som omfatter et sett av fleksible metall eller plast stenger. Disse fôres manuelt til en kloakk gjennom en rodding øye eller Kummer, med individuelle stenger koblet sammen etter hvor nødvendig for å nå en blokkering. Leder av kloakk stang kan komme i et par forskjellige former styrke gjennom en blokkering. Dette verktøyet fungerer vanligvis best på mindre pipe størrelser.

Hydro-jet rengjøringsmidler

Hydro-jetting utstyr leder en høytrykks vannstråle inn en kloakk å løsne skitt og rusk, samt vaske det gjennom og ut av systemet. Vanligvis drevet av gass eller elektriske motorer, kan slangen på utstyret mates inn en kloakk plassere munnstykket nær blokkeringer for maksimal effekt. Stiler av hydro-jet rengjøringsmidler kan inneholde små, bærbare enheter så vel som større Lastebil-monterte modeller.

Kloakk rengjøring pumper

Kloakk rengjøring pumper utgjør vanligvis Lastebil-monterte utstyr med evnen til å suge slam og rusk fra en kloakknett å rense den ut. Disse vanligvis funksjonen en stor-diameter slange falt i en Kum slik at inntaks-pumpe kan fjerne rusk. I mange tilfeller kommer pumpe utstyr i kombinasjon med en spyling maskin, som bidrar til å løsne rusk, gjør det enklere for pumpen å fjerne det holder tanken på lastebilen.

Root kniver

I mange tilfeller kloakk kan lide infestation av treet og plante røtter, og dette krever kutte før fjerning. Produkter laget for denne jobben inkluderer rot cutters, vanligvis motorisert eller robot utstyrt med kutte hode eller så. Når du kjører gjennom et kloakk, bryter kutte hodet røttene for å fjerne blokkeringer de oppretter.

Kloakk Inspeksjonskamera

Mens en kloakk Inspeksjonskamera ikke fjerner egentlig en pipe, har et program identifisere kloakk problemer. Kamerautstyr, som kan settes inn i kloakken linjen, kan brukes uavhengig eller kombineres med kloakk-rengjøring utstyr. Dette kan forbedre effektiviteten av rengjøring, muligheten til å se innsiden av røret i jobben.