Problemet løse av Oriental valmue blomster

October 25

Problemet løse av Oriental valmue blomster

Orientalske valmuer er favoritter for gartnere som elsker sine fargerike slutten av våren til forsommeren blomstrer. Deres store crepe papir-lignende blomster kommer i en rekke farger som hvit, rød, oransje og rosa. Stammer kan bli opp til 4 fot når de får lated bekymre. Mange av valmuene voksende problemene kan løses med kulturelle praksiser som sørger deres voksende behov blir møtt.

Jord problemer

To viktigste jord problemer kan forårsake valmuer wilt og dø: dårlig drenering og utilstrekkelig pH utvalg. Valmuer må plantes i godt drenering jord eller de blir utsatt for rot råtne og andre fungal sykdommer. Hvis du begynner å se din valmuer misfarge, bør du sjekke deres drenering. Grave en 1-fots hull i deres utpekte planting område. Fylle hullet med vann å mette hullets fôr og tillate for å tømme helt. Fylle hullet og måle vannstanden med en målestokk. Måle vannstanden i 15 minutter. Multiplisere målingen av fire å finne ut hvor godt du jord avløp i en time. Hvis resultatet er mindre enn en tomme, må du endre jord. Overføre valmuene til Potter mens du er endring av deres jord. Hvis du vil endre jord, spre et 6-tommers lag av både kompost og grov byggmester sand i planting området. Til området godt og transplant planter tilbake til deres voksende område.

Jord pH utvalg

Økende en valmue utenfor sin pH-området hindrer anlegget kunne absorbere jord næringsstoffer. Orientalske valmuer trenger en pH rekke 6.5 til 7.0. Gjennomføre en jord pH test på planting området hvis du ser din blomster dø tilbake eller misfarges. Kjøpe en jord testing kit fra fylket direktenummeret kontoret. Grave en 6-tommers hull å samle eksempler. Post utvalgene av til laboratoriet er adressen som oppgis i Kit. Vent på resultatene. Endre sur jord, et lag av kalk fordelt på området og dyrke i jorden. For alkalisk jord, spre et lag av svovel og bland godt i den opprinnelige jorden.

Staking

Vind, regn og vekten av blomster kan forårsake orientalske valmuer å henge ned. For å holde valmuene oppreist, kan du plassere en ring spiralstøtten i bakken i nærheten valmue. Vri spiraler rundt stammen til blomstring. Du kan plante en til tre valmuer hver støtte avhengig av størrelsen.

Mulching

Holde ugress fra konkurrerer med din valmuer næringsstoffer ved å spre 2 inches mulch rundt planter. Sørg for at du ikke tillater mulch å berøre foten av valmue. Vann anlegget på sin base to ganger i uken i tørre perioder og en gang i uken når det regner. En god tommelfingerregel er å tillate matjord tørke før du vann. Langsomt slipp vann, slik at det blir absorbert dypt til anlegget røtter.