Problemer som kan oppstå med en hjem barnehage

June 30

Mens hjem barnehage tilbyr foreldre mange fordeler, som mer one-on-one omsorg og en personlig, kid-vennlig miljø med lisensiert selskap, er det mange ulemper til dette barnet omsorg alternativet. Problemer kan oppstå når du velger en hjemmet barnet omsorg leverandør som kan la foreldrene frustrert og kryptering for alternativ behandling.

Planlegging konflikter

En primær utfordring foreldre ansiktet med hjem barnehage er planlegging konflikter. I en tradisjonell barnehage finnes det flere ansatte å avlaste ansatte som er syke eller tar feriedager. I en hjem barnehage, må leverandøren lukke tjenester for å imøtekomme for sykdom, nødhjelp og ferie dager, dermed spørre foreldre å søke midlertidig omsorg for de angitte dagene. I tillegg kanskje mange hjem barnehage leverandører tilbyr ikke konsekvent timer som tradisjonelle barnehager daglig.

Personlighet konflikter

Mens tradisjonelle barnehager ansette flere arbeidstakere med varierende grad av dyktighet og personlighet, opererer en eller to primære omsorgspersoner hjem daycares. Hvis en forelder har et problem med en leverandør personlighet eller disiplin strategi, er det eneste andre alternativet å avslutte tjenesten med hjem barnehage leverandøren. Dessuten, er hjem daycares bare kjøpedyktig skaffe stat-mandat flere barn. Hvis et barn har en konflikt med et annet barn, er det vanskelig å skille to mindre innstillingen. Innstillingen mindre kanskje problemer med sjalusi blant barn er mer utbredt og mer vanskelig for en person å løse kontra en tradisjonell barnehage innstilling der flere ansatte kan formidle.

Politiske konflikter

Selv om statlige etater regulere lisensiert hjem barnehage leverandører og mandat forholdet mellom barn til omsorgsleverandører, er mange hjem barnehage leverandører ikke lisensiert. Når du velger å ansette en ulisensiert hjem barnehage-leverandør, må foreldre overvåker aktiviteten tett siden et statlig organ ikke er regulere antallet og typen måltider, barnet voksen forhold og miljømessige farene forbundet med hjem og sin lekeområder.

Hjem barnehager leverandører forventes å sikre at miljøet er ren og barnevennlige; ulisensiert hjem daycares vil imidlertid ikke undersøkes av statlige organer. Dette utgjør en risiko for ikke bare barna i leverandørens omsorg, men også for familiens helse.