Problemer med varmtvannsberederen

September 24

Problemer med varmtvannsberederen

Varmtvannsberederen varmes hjemmet vann. Problemer med varmt vann varmeapparatet er ofte lagt merke til når en tappekran eller dusj er aktivert for varmt vann og holde vannet som kommer ut seg. I tillegg kan du høre en morsom lyd utstrålende fra ovnen eller merke en endring i vannet strømmer fra springen. Det finnes flere forklaringer for problemer med varmtvannsberedere.

Indikatorlys

En grunn varmtvannsberederen ikke klarer å produsere varmt vann er at piloten lyser ut. Piloten lyset brukes til å varme vannet. Hjem tillegg tillegg en hjem ressurs og vedlikehold nettsted, anbefaler kontrollerer at det er tilstrekkelig gass eller olje i tanken å antennes piloten lyset flammer. Kontroller også at indikatorlys tenningsbryteren er slått på. I noen tilfeller er akutten av bryteren tilfeldigvis slått av. Etter å sjekke er begge disse elementene og ingen problem funnet, det neste trinnet er å kalle en reparasjon profesjonell som kan varmtvannsberederen og kontroller at den fortsatt fungerer riktig. En vannvarmer utsatt for støv og smuss går dårlig over tid og må byttes.

Oppvarming Coil

Varmtvannsberederens spoler - oppvarming elementer, kan korrodere innenfor akvariet fra syre i vannet. Dette kan forårsake at temperaturen vil ta lengre tid å varme opp og/eller aldri helt varme opp. En korrodert coil vanligvis brenner ut etter en stund og må byttes.

Termostat

Sjekk termostaten når du oppdager vannets temperatur varierer med ekstrem øker eller minsker. Dette betyr vanligvis at termostaten må justere eller erstatte. Hvis du justerer termostaten, men ingen forskjell temperaturen, problemet er sannsynlig resultatet av en blokkering til røykrøret dvs begrense luftstrømmen i varmtvannsberederen. Kontroller at røykrøret ikke er blokkert. Hvis du se disse elementene og finne noe problem, er det nok tid for en ny termostat.

Støy

Sediment buildup i tanken kan forårsake varmtvannsberederen å lage bråk. Støy høres ut som en semirhythmic dunkende fra steam bobler som stiger opp fra følelser og pop når de når overflaten av akvariet. Lyden er ofte hørt fra gass modulene på tanken. Akvariet sannsynligvis må rengjøres for å fjerne overflødig følelser.

Melk-farget vann

Vann består av oksygen og gasser. Oppvarming av vann reduserer dens evne til å beholde sine gasser. Når vannet er løslatt fra springen inne i hjemmet, noen gasser i vann skjemaet små bobler, som gir en skyet, melkeaktig farge. La vannet stå i noen minutter og gi gass tid å stige ut fra vannet som bobler. Når all gassen er borte, viser vannet fargen klart.