Problemer med vann-Saving Toalett

June 4

Problemer med vann-Saving Toalett

I 1992 krever føderal lov nyinstallerte toaletter bruke mer enn 1.6 gallons av vann per flush. Dette er mindre enn halvparten av vann som brukes av eldre "vann wasters." Ifølge hjem Institute sparer vann-saving toalett opptil 14 000 gallon av vann per år for en familie på fire. Den lille mengden vann spylt har ført til problemer med lav-rødme toilets.

Delvis Flushing på grunn av lav vannstrømmen

Hvis du vil tømme riktig, fyll toalett avfall linjen med vann raskt nok for sugekraft å utvikle og trekke vannet ut av bollen. Vann-saving toalett leverer ikke nok vann, spesielt hvis det erstatter et eksisterende "vann waster" som var fungerer. Rørene kan ha vært riktig for eldre toalett, men kan være for stort til å bli beseglet ved den mindre mengden vann. Resultatet er en delvis flush som ikke fjerne bollen. Dette problemet kan korrigeres ved replumbing avfall linjene eller installere jet-assistert toalett.

Delvis Flushing på grunn av utilstrekkelig vanntrykk

Selv en jet-assistert toalett alltid fungerer ikke slik det skal, og problemet er vanligvis lavt vanntrykk. For å kompensere for den lille mengden vann, åpnes en jet ventil når toalettet tømmes og spray vann i bollen under press. Ventilen kan bare fungere riktig hvis det er tilstrekkelig vann press, skjønt. Hvis huset har undersized eller korroderte avløp rør eller lavt trykk kilde til vann, det er ikke nok vann til å opprette sugekraft og resultatet er igjen en delvis flush.

Hyppige tresko

Dårlig sugekraft skyldes lav vannstrømmen kan forårsake et beslektet problem. Fordi flush ikke helt fjerne bollen, sediment samler nederst på toalettet interne P-trap og begrenser flyten enda mer, til slutt tilstopping toalettet helt. Dette er ikke vanligvis et problem med jet-assistert toaletter, fordi trykket fra jets til slutt flytter noen av sediment langs. Tilstopping var et hyppig problem i første generasjon vann-saving toalett, men som toalett teknikere har forskjøvet indre toalett mål å kompensere for mindre vannføring og produserer bedre sugekraft, senere modeller har blitt mer pålitelig.

Rørleggertjenester skade

Brukere av vann-saving toalett hyppige klager at lav vannstrømmen forårsaker rusk å samle avfall linjene og skade dem. Dette er ikke et problem forårsaket av dårlig sug, men et direkte resultat av mindre volumet av vann bevegelse gjennom rørene. Det er spesielt plagsom i eldre hus med støpejern avfall linjer som har nok intern korrosjon samler sedimenter og tillate den å bygge opp. Lindring av problemet er ikke alltid rask eller enkel. Det innebærer noen ganger ettermontering avfall linjene slik at de vil fjerne med en mindre mengde vann.