Problemer med utjevning en over bakken Pool

February 22

Problemer med utjevning en over bakken Pool

Bassenget produsenter anbefaler en over bakken pool innstilling på et helt flatt. De anbefaler teknikker for å oppnå et nivå område. Hvis du ikke følger anbefalingene for utjevning området, kan bassenget bli ustabilt. Starter med hindringer som en skråning eller tree røtter kan forårsake ytterligere problemer du må ta hvis du bassenget skal være trygg og brukervennlig.

Hvorfor nivå

Hvis bakken ikke er nivået--- og jord ikke komprimeres helt---kan bassenget veggene skjule. Når veggene kollapse, resulterende flom kan forårsake skader til alle i bassenget og vil forlate din hage fylt med store mengder vann, forårsaker mulig skade på plenen.

Sikre et helt nivå område

Siden basseng området krever et helt nivå område, kan du ikke gjøre områdenivå målt ved bare det blotte øye. At du har et fullstendig nivå område krever bruk av en snekker nivå. Fordi et område ikke er helt nivå hvis grunnen ikke er fast og komprimerte, er det også viktig å bare fjerne gresset, torv eller jord fra høyere områder å møte opp med de nedre områdene. Legger jord til lav områder gjør bakken ustabil og ikke virkelig selv, siden jord komprimerer videre etter den utligner.

Teknikk

En av de anbefalte teknikkene for et helt nivå område er et bord og carpenter's nivå. Merke ut omkretsen av bassengområdet med et stykke kritt. Plass en innsats i midten. Utvide et bord fra bålet, og Plasser en snekker nivå på brettet. Bruk en spade og/eller torv kutter for å fjerne jord og gress fra høy områder til du oppnå en området angitt av på snekkerens nivå.

Andre forslag og advarsler

Fjern eventuelle steiner, pinner eller andre hindringer fra området. Finner ikke bassenget i et område med trerøtter eller andre hindringer som ikke bare gjør overflaten ujevn, men som også kan føre til problemer senere på---røttene kan vokse i siden eller bunnen av bassenget. Plass bassengområdet fra verktøy å unngå urovekkende tunnelbanelinjer når du nivå bakken. For sikkerhets skyld, ikke Finn bassengområdet under trær eller elektriske linjer.