Problemer med tyngdekraften-Fed vann oppvarming

December 29

En vann eller hydroniske, varme system distribuerer sin varme via via et sett av vannforsyning og retur rør. Noen eldre systemer hadde ingen vannpumpe og avhengig av naturlig konveksjon varmt vann stiger for å flytte væske. Disse systemene har færre mekaniske enheter som kan bryte.

Lekkasjer

På grunn av en alder av et gravitasjon-matet varmesystem er det en høy sannsynlighet at lekkasjer vil utvikle seg i kjelen eller levere rør. En lekk vann oppvarming er lett å flekk, bare se for utvalget av vann under rør eller kjele. Lekkasjer oppstår vanligvis først på gjengede rør ledd der tykkelsen av metall reduseres. Reparere noen lekkasje du oppdage umiddelbart som en fullverdig pause kan frigi nok vann til å skade hjemmet og forårsake dyre reparasjoner. For å redusere korrosjon i rørsystemet, aldri endre systemets vann. Dette introduserer ny oksygen som er en nøkkelkomponent i rusten prosessen.

Rust

Rust forårsakes vanligvis av kondens fra eksos produkter av kjelen. Dette ruster kjelens varmeveksler forårsaker tidlig svikt. Det kan også være et resultat av fuktige omgivelser. Fordi kjellere er på det laveste punktet i hjemmet, er de vanligvis et mer fuktig miljø. Dette kan forebygges ved installasjon av en avfukteren i kjelerommet.

Tett

Som et hydroniske varmesystem aldre og corrodes, kan siden vann til varmeveksleren bli tett med rusk. Dette er umulig å se, men kan forårsake kjelen å slå på og ofte fordi det ikke får tilstrekkelig vannføring. Det er også resulterer i utilstrekkelig varme levert til elementene.

Oversvømmet ekspansjonstank

En utvidelse-tank installeres i distribusjon avløp systemet å absorbere trykket fra den voksende og kontrahering vann. Uten det, vil trykket i rørene raskt komme farlige nivåer. En trykket tank kan bli oversvømmet når det er ikke lenger noen luft i systemet. På eldre systemer, kan dette rettes ved å tømme tanken på vannet. På nyere systemer må du vanligvis erstatte tanken fordi den interne membranen har brutt.