Problemer med tapt løvverk Gardenias

June 8

Problemer med tapt løvverk Gardenias

Gartnere kan se deres gardenias blader dør og slipp av flere grunner. Anlegget krever bestemte betingelser for vekst og overlevelse, med et begrenset akseptabel temperaturområde. Leaf fall er normalt på et tidspunkt; selv sunne blader dø til slutt. University of Florida sier noen blad miste er vanlig i vår og høst temperaturer endre til kalde netter med varme dager, men blad innom en annen tilstand betyr noe er galt.

Ekstreme forhold

Overdreven vanning, varme eller tørre forhold kan alle føre til blad slipp på en gardenia plante. Suboptimal forhold føre til blomsterknopper faller også. Dette anlegget er kresen og har forskjellige lys for utendørs og innendørs voksende. Den foretrukne dagtid temperaturområde er bare i øvre 60-tallet til midten av 70-tallet F nighttime temperaturen bør bo på 60 grader F, notater University i Rhode Island. Blad tap oppstår fra upassende nærings-nivået eller kalde temperaturer.

Transplantasjon sjokk

En endring i den gardenia generelle miljøet er nok til å sende sin knopper og blader flagrende i bakken. Dette skyldes transplanting anlegget eller bare bringe den innendørs når det er blitt brukt til utendørs. Uansett hvor du flytter anlegget, krever det godt drenering jord. Gi anlegget oppmerksomheten den trenger. B. Rosie Lerner ved Purdue University skriver i "Purdue Yard og hagen nyheter" at gardenias "ikke vil tolerere forsømmelse."

Cat urin

Hvis du kjenner en katt har vært med området eller beholder hvor gardenias er som en erstatning søppel bokse, kan den resulterende forandringen i pH i jorda drepe av bladene. Janet Carson University of Arizona's Cooperative Extension Service notater på UAEXS nettsted at dette kan endres både pH og salt nivåer i jord. Hun anbefaler å legge sweet tyggegummien baller---spiky fruktene av sweet gum treet---til omkringliggende jord til sal av katter.

Leaf Spot

Leaf spot er en sykdom forårsaket av sopp. Infeksjon av to bestemt sopp, Cercospora spp. og Phyllosticta spp., kan forårsake blad slipp. Sykdommen dukker opp som flekker på bladene, derav navnet. Hvis infeksjonen er ille nok, kan det føre til gardenia mister bladene.