Problemer med Rock Salt etterbehandling betong

December 4

Når snøen begynner å falle i vinter, kan du bekymre deg om redusert synlighet når du kjører, eller om veiene får glatt med is. Du bekymre sannsynligvis ikke å se skade på uferdige overflaten av konkrete oppkjørselen, til problemet er allerede godt i gang.

Salt

Gynge salt kommer vanligvis i kontakt med betong i store mengder i løpet av vinteren, når det brukes som en de-icing agent. Salt reiser Smeltepunkt snø og is, noe som gjør dem enklere å rydde opp og fjerne. Salt-tilført slaps klynger seg til bunnen av bilen mens du kjører gjennom gatene. På slutten av dagen, når du parkere på konkrete oppkjørselen hjemme, salt drypper ned på oppkjørselen fra undersiden av bilen.

Problemer

Når rock salt kommer i kontakt med betong, forårsaker skade kalt avskalling. Avskalling er preget av avskallinger og pitting på overflaten av betongen. Oppkjørselen ender opp som ser chipped og pockmarked. Skitt samler i divots, forårsaker betongen til å se skitten og gjør hele mer vanskelig å rengjøre. Hver vinter når rock salt berører betongen, blir den avskalling verre.

Løser

Du kan hindre at rock salt skade betong i hjemmet ved å dekke overflater som oppkjørselen med en forsegling finish. Start med belegg oppkjørselen i lapp sammensatte. Et tynt lag spredt over hele overflaten vil fylle hullene og opprettholde en jevn farge langs hele lengden av oppkjørselen. Etter lapp materiale tørker, dekk oppkjørselen i fugemasse. Det gir en etterbehandling pels som holder rock salt fra forårsaker flere problemer.

Betraktninger

Hvis du bruker rock salt på betong innkjørsler og gangveier, blir den avskalling verre. Betong sel og ferdig varer ikke evig. Etter noen år, vil du måtte bruke lapp og tetningsmasse når skade starter på nytt. Hvis du ikke ønsker å bekymre deg for å reparere skaden, erstatte konkrete oppkjørselen med asfalt. Det står opp til rock salt og vil ikke spall etter gjentatt eksponering for det.