Problemer med rengjøring en rustfritt stål Oppvaskkum

July 18

Rustfritt stål vasken er en elegant, skinnende juvel i kjøkkenet. Som et stykke av fine smykker vil du holde det rent til enhver tid. Rustfritt stål er en metall legering av jern og krom. Selv om det er holdbart, kan det være riper bestikk og slipende rengjøringsprodukter.

Hovedproblemet med rengjøring rustfritt stål vask blir over frykten du vil avlyse eller ødelegge mål hvis du bruker feil produkt. Med riktig pleie, rustfritt stål vasken vil vare år, ser lyse og rene som da det ble installert.

Kommersielle produkter

Gå gjennom rengjøring midtgangen i din lokale supermarked vil gi rikelig med valg av produkter spesielt utviklet for å rense rustfritt stål synker. Produkter som Comet og Cameo renser vasken uten å skrape overflaten.

Selv om du kan være bekymret for at slike renset vil ripe vasken, vil disse produktene faktisk hjelpe buff ut mindre riper og fjerne flekker. Følg instruksjonene fra produsenten, og hvis fremdeles usikker, test i en liten del av vasken.

Varme flekkfjerning

Varme flekker kan oppstå ganske uskyldig hvis en hot pot sted i vasken forårsaker en flekken eller strek. Fjerner merket, hell club soda på flekken. Gni med en myk, ren klut før flekken forsvinner.

Rengjør med eddik

Hvit eddik er bra for mer enn bare salat. For å polere vasken, hell litt hvit eddik på en håndkle gni i vasken med sirkelbevegelser. Hvis vasken har hardt vann flekker, fyll med hvit eddik og la det sitte over natten. Skyll neste morgen. Eddiks Surhet løses mineral innskuddet som forårsaker hardt vann flekken.

Olivenolje rengjøring

Hva ville eddik være med ut olivenolje? Olivenolje er anerkjent som en rustfritt stål flekkfjerner. Striper som ofte blir en rustfritt stål rengjøring problemet kan fjernes ved polering med en klut fuktet med olivenolje.

Natron rengjøringsmiddel

Natron kan gjøre underverker rengjøring ulike underlag; rustfritt stål vasken er ettall av seg. For å polere med baking soda, skvette en liberal beløpet i vasken. Med et vått håndkle, arbeide bakervarer brus i en lime. Skrubbe vask, skyll og buff tørr for en naturlig glans.

Forebyggende vedlikehold

For å holde vasken ser sitt beste, stoppe riper før de oppstår. Sted gummimatte i bunnen av vasken for å beskytte overflaten mot bestikk og annet kjøkkenutstyr.Aldri skrubbe vasken med stålull eller andre skure aids. Dette vil huljern overflaten.