Problemer med over bakken bassenger i vinter

October 23

Problemer med over bakken bassenger i vinter

Over bakken bassengene er som ikke er bygget på bakkenivå, krever ingen gravinga eller dyre installasjon. Mens i bakken bassengene må bestå av betong, glassfiber og andre holdbare materialer, over bakken bassenger er laget av et bredere spekter av materialer og er utformet for å passe i flere rom, ligner spa eller badestamp. Mens disse fordelene er nyttig for mange verft eiere, over bakken bassenger også komme med problemer knyttet til deres sårbarhet om vinteren.

Rust og sprekker

Noen over bakken bassenger er konstruert med metalliske sider og dekker. Dette metallet gir en rigid struktur for rammen av bassenget, men i tøffe værforhold, metall kan utvikle rust problemer. Med over bakken bassenger som ikke bruker metall er sårbare for virkningene av fuktighet fryse inne bassenget materialet, utvide og skape sprekker.

Isen

Fuktighet frysing i sprekker i bassenget er et problem, kan vann i bassenget selv også forårsake problemer når det blir is. I kalde vinterforhold, kan noen eller alle av vannet inne bassenget fryse, utvide opp og ut av bassenget. Isen kan presse mot bassenget segl og skade den. Problemet er ofte adressert ved hjelp av air puter som vike for voksende isen, men tillater ikke bassenget strukturen blir skadet.

Vind

Vintervær kommer ofte med høyere vind. I bakken bassengene er beskyttet mot disse vind deres lav profil, men over bakken bassengene er mye mer utsatt. Vind kan rive av overbygg, skade den og forurensende vannet innsiden. Eiere kan beskytte sine bassenger ved hjelp av et stramt liner for vindtett over bakken pool.

Ekstra arbeid

Lukke over bakken bassenger for vinteren og åpne dem igjen komplisert etter vinteren været er over er en tidkrevende prosess, mer enn enkel rengjøring, winterizing og drenering i bakken bassengene. Over bakken bassenger kan kreve eiere å koble fra og koble skimmer og returnerer beslag og slanger fører til pumpen og filtrere. Air puter også kreve oppblåsing deflating og legge til tiden det tar for å opprettholde bassenget.