Problemer med orkideer omsorg

October 1

Problemer med orkideer omsorg

Orkideer finnes på alle kontinenter unntatt Antarktis. For å få dem til å vokse som ugress, gi dem forholdene de elsket da de var faktisk ugress.

Dårlig kamper gir problemer i omsorg

Orkideer vokser over hele verden og har en myriade av kultur krav. Noen vokste ved høye høyder og liker det kult. Noen vokste i skyggen og vil solbrenthet lett. Noen vokste i myrlendte områder og liker å være fuktig. Noen orkideer vokste på kalkstein outcroppings og liker å tørke ut. Velg en orkidé som miljømessige behov oppfyller vilkårene som du har lett.

Vet miljøet før du kjøper en orkidé

Et vindu mot rett nord skal ikke gi nok lys til noen orkidé å samle energi til å blomstre. En øst-vinduet gir lys som appellerer til et bredt utvalg av orkideer. En vestvendte vindu kan gi riktig lys for mange typer også. En sør vindu vil yngel mange orkideer så de må plasseres videre tilbake i rommet, men det ville være akkurat riktig lys for andre.

Paringen

Før du kjøper en orkidé, ser rundt miljøet og bestemme hvor anlegget vil leve. Vite når området blir naturlig lys og hvor lenge det blir lett. Kontrollere utkast fra varme eller aircondition åpninger. Finn en kunnskapsrike selger og forklare miljøet dem. Spør hvilken orkideer ville være glad i denne situasjonen og kjøpe en i delsettet. Dette setter du opp en vellykket orkidé økende erfaring fra starten.