Problemer med Gutter vakter

December 21

Takrenner hindre vannet fra gjennomtrengende huset og forårsaker fuktighet ved å fange og lede regnvann fra strukturen. Åpne takrenner, men tiltrekke rusk, blader og is, nødvendiggjør rennesteinen vakt beskyttelse som en løsning. Gutter vakter er gulvbelegg plassert øverst i rennesteinen stoppe samlingen av fremmedlegemer som forårsaker blokkeringer. Mostly, denne beskyttelsen er effektiv, men det er også problemer forbundet med benytter seg.

Fugler

Noen typer gutter vakter er laget av netting eller vinkel oppover for å avlede blader og snø. Dette er et problem for fugler som kan bli lodged under vakt etter søker beskyttelse, komfort eller en hekkende plass. For å unngå dette problemet, velge lock-on gutter vakter som er festet til kanten av taket eller rennesteinen, og derfor ligger flatt. Fugler vil finne det mye vanskeligere å søke tilflukt i rennesteinen siden det er ingen mellomrom å presse gjennom.

Installasjon

Installasjon av gutter vakter varierer i vanskeligheter og tid, avhengig av deres design. Siden takrenner kanten på taket av huset, må en lang stigen og komfort med høyder installasjonen. Hvis du ikke kan installere vakten selv, kan du også måtte betale for profesjonell installasjon. Gjør det selv-installasjonen krever at du skyver kanten av vakten under kanten av taket ditt, som krever en viss grad av dyktighet.

Isen

Selv om de fleste gutter vakter er utformet for å fjerne snø, kan is være et problem når snøen smelter. For eksempel hvis snøen faller på en maske rennesteinen vakt den sprer seg og smelter inn dråper. Dette er mer sannsynlig å fryse og opprette en glatte laget av is. Dette er problematisk hvis rennesteinen vakt over en gangvei, eller hvis istappene danne mellom koblinger og årsaken sprengning.

Lekkasje i taket

Spredning systemet gutter vakter og solid metall gulvbelegg ofte passer til taket ganske tett, i stedet for bare låse inn plass. Uerfarne huseiere som har montert disse vaktene kan opprette lekkasje i taket. Kanten av vakt lett kan være plassert feil og forstyrre takstein, tillater vannet å sive inn i hjemmet. For å hindre at dette skjer, er en grundig forståelse av hvordan vakten er utstyrt, med riktig utstyr og ta forholdsregler alle nødvendige.