Problemer med grønn Pepper planter

February 12

Problemer med grønn Pepper planter

Paprika (chilipepper annuum) er en varm-sesongen ettårige planter. Som tomater er peppers faktisk frukt og ikke grønnsaker. Peppers er vanligvis lett å vokse og finnes i mange varianter og farger. De foretrekker en varm, solrik beliggenhet og fuktig, godt drenert jord. Flere problemer kan oppstå for pepper dyrkere. Disse problemene kan redusere pepper avlinger og må tas for å hindre totaltap.

Temperatur

Paprika er svært følsomme for temperaturen. Oppblomstringer av paprika kan faller og slutte å produsere hvis temperaturen konsekvent spenner over 90 grader Fahrenheit eller under 75 F. Peppers foretrekker temperaturer som spenner fra 70 til 80 F i både dag og natt. Mangel på blomstrer vil føre pepper anlegget ikke å produsere. Hindre at dette skjer ved å plante din paprika i tidlig vår eller sen høst når temperaturene er kjøligere.

Bladlus

Som mange frukt og grønnsaker arter tiltrekke paprika bladlus. Inspisere undersiden av pepper anlegget bladene. Bladlus vises som en klissete rester på bunnen av plantens blad. Den beste måten å behandle bladlus er med bruk av plantevernmidler. Kontakt med fylke forlengelsen kontoret eller barnehager å finne ut den beste plantevernmidler bruke på vegetabilsk planter der. Bruke plantevernmidler i henhold til produsentens instruksjoner. Vask paprika grundig før du bruker.

Blomstrer - End Rot

Paprika utsatt for tørke forhold eller ujevn vanning er utsatt for blomstrer - end rot. Den viktigste kilden til sykdommen er mangel på kalsium transport i hele anlegget. Sykdommen vises paprika som liten, tørr, innsunkne svarte områder nær slutten av paprika som synes å være fuktet med vann. Paprika som viser tegn på sykdommen skal plukkes av vinrankene og kastet. Gi tilstrekkelig drenering og vanning på plante for å hindre blomstrer - end rot.

Tobakk mosaikk sykdom

Tobakk mosaikk sykdom er ikke en uvanlig problem med paprika for dem som røyker. Sykdommen kan forårsake betydelig anlegget tap i flere avlinger, inkludert paprika. Den vises som en blemmer på bladene av planter i en mosaikk mønster og lyse og mørke flekker på grønnsakene. Planteproduksjon reduseres betydelig for planter som har kontrakt sykdommen. Det finnes ingen kur for tobakk mosaikk sykdom. Vask hendene før arbeider i hagen din hvis du røyker og ødelegge plantene som er infisert med sykdommen.