Problemer med frukttrær

December 16

Frukttrærne gir en kilde til mat, løvverk og landskapsarbeid. De dyrkes for boliger og kommersiell verdi. Frukttrær krever kontinuerlig omsorg og oppmerksomhet å oppnå sunn vekst for treet og frukten den bærer.

Vær

Frukttrær er svært utsatt for skader under streng vinter værforhold. Frost lommer kan oppstå i en hage eller dyrker beliggenhet, unwarned av været myndigheter, tørke ut hver blomst og muligheten til å bære frukt på treet. Ekstreme endringer i vann fra tørke å oversvømme forhold kan ha skadelige effekter. Hjem og reklamen bøndene må spore og overvåke værvarsler med egne enheter og se landbruk og hagebruk utvidelse institusjoner for råd om hvordan å forberede og beskytte deres frukttrær under ekstreme værforhold.

Skadedyr

Skadedyrbekjempelse er obligatorisk å gi de beste forutsetninger for frukttrær. Grener, lemmer og blomster bør sjekkes kontinuerlig for underskriver av infestation. Bladlus, borers og codling mål er blant de mest invasive skadedyr angripe eple, fersken og pære frukttrær og hemmer deres evne til å trives og produsere friske frukter.

Overfertilization

Mens motivasjon kan være riktig, kan overfertilization utslag i skade å frukttrær. Det kan føre til overdreven vekst, forsinket utseendet av frukt og skade på treet, spesielt i vintermånedene. Bruke gjødsel sparsomt våren å unngå off-season blomster og frukt.