Problemer med flis dusj

March 1

Problemer med flis dusj

Flis dusj gi huseiere med et moderne dusj kabinett som kan imponere gjester og tilbyr en stilig måte å nyte en god dusj system. Mest flislagt shower systemer installeres enten ved gjøre det yourselfers som har flis legging erfaring, eller av profesjonelle ansatt. Dessverre finnes det flere måter dusj fliser kan gå galt, og huseiere bør se opp for disse fallgruvene.

Fuktighet lekkasje

Typisk glassfiber dusj skapet er en sømløs og har ingen problemer med motstå vann. Ingen fliser, men er vanntett, og på de fleste fliser er bare vanntett. Injiseringsmasse linjer er svake punktene, og når vannet siver inn i mørtel og fibertre bak, begge er svært følsomme for vann og kan raskt forfall. Selv flisen selv kan være svakt mot vann hvis det ikke er porselen eller en annen tett fliser og forseglet flis.

Fliser veibanen problemer

Stein fliser pleier å tilby et godt grep og huseiere kan kjøpe porselen fliser uten glasurer å gi en grovere overflate for sine føtter. Mange fliser, men har glatt glasurer som gir dem en klassisk glans. Disse brikkene kan se bra ut, men de kan være svært glatt i dusjen når de bli våt. Dette kan skape en forsinket fare som kan føre til alvorlig personskade.

Injiseringsmasse skitt

Selv om grout i dusj fliser er nøye forseglet, er det fortsatt susceptibly for fuktighet, og hvis vann igjen for å kjøre ned Mørtelanker lines, noe av det vil bli absorbert i grout selv. Dette skaper et fuktig miljø som fører til mold og mugg problemer, opprette spredning, mørke striper som huseiere hater å se. Dusj grout trenger vanligvis resurfacing eller reparere alle flere år for å ta vare på problemet.

Høye kostnader

Selv om kostnaden for et dusj fliser prosjekt avhenger i stor grad hvor komplisert dusjen er og hva slags flis huseiere velger, vil flislagt shower vanligvis være dyrere enn andre dusj alternativ, spesielt tradisjonelle glassfiber. Huseiere ikke opplevd i legging fliser seg må også betale for installasjonskostnader som kan doble den samlede prisen og gjøre flislagt shower vanskelig for noen råd.