Problemer med fjerning av vinduet krympe filmen

May 8

Vinduet krymper film er en form av isolasjon som går over innsiden av windows. Det hjelper forsegle windows som samler kondens eller som tillate luft inn eller ut av hjemmene. Vinduet krympe wrap brukes opprettholde indoor temperatur og redusere varme eller aircondition. Metoder for program kan imidlertid utgjøre problemer når filmen.

Peeling maling

De typiske bruksmetoder for vinduet krympe filmen er enten dobbeltsidig eller maskerings tape. Denne kassetten følger for å male på vinduskarmen. Hvis malingen sprakk eller skjøre, kan fjerne vinduet krymper film også fjerne biter av maling. Det er ingen unngå dette hvis malingen er gammel og tape fast festes til maling. Bruke fersk maling kan en måned før vinduet krymp innpakning hjelpe. Alternativt, feste båndet til veggen like utenfor vinduet rammekanten.

Fast Tape

Noen ganger vinduet krympe wrap kommer av båndet, men båndet forblir i vinduet. Det kan være mulig å fjerne tapen etter krympe-wrap kommer, men ikke alltid. Båndet kan forbli på malte overflaten på vinduskarmen. Metoder for fast tape fjerning inkluderer skrubbing med varmt vann, gni olje på båndet og skrape den av med et barberblad. Alle disse metodene kan skade maling eller hardt tre flater.

Vikle opphold på fast Tape

I tilfeller når båndet er fortsatt fast til vinduskarmen kan når fjerne vinduet krympe vikle, brytes over eller under båndet forbli fast også. Hvis det er dobbeltsidig tape og plast krympe-wrap er fast over det, kan det komplisere fjerning av tape. Plast kan blokkere noen kanter av båndet som kan være nyttig for fjerning. Den legger også til et ekstra lag å skrubbe gjennom hvis skrubbing tape av blir nødvendig.

Vinduet ramme Dinginess

Tape for vinduet krympe wrap kan la lim rester, selv om det ikke bo fast. Det kan også være støv og smuss på kantene av rammene som brytes og tape beskyttet resten av rammene. Leftover selvklebende rester og kontrast rene og skitne overflater nødvendiggjør rengjøring av vinduskarmer. Bruk mild såpe, varmt vann og en myk svamp for å rengjøre rammene.