Problemer med en garasjeport

September 11

Problemer med en garasjeport

Etter mange bruker, er en garasjeport bundet til å utvikle noen problemer. Det er en tung dør drives av skivene bruken er avhengig av hyppige åpninger og nedleggelser. Ikke å nevne det tar en juling av vær-elementer. Når du finner et problem med en garasjeport, fikse det umiddelbart, slik at du ikke trenger å erstatte hele enheten.

Fjernkontrollen fungerer ikke

Hvis døråpner garasje ikke fungerer, kontroller batteriet og hvis du erstatte den og det fortsatt ikke fungerer, kontroller garasjeporten. Kanskje det er et elektrisk problem med enheten, eller kanskje det er en hindring i sporet som hindrer åpne døren.

Spor og hjul trenger smøring

Et vanlig problem med en garasjeport er at sporet og hjul miste deres smøring over tid. Påfør smøremiddel hele lengden av sporet og også til alle deler av hjulene. Åpne og lukke garasjeporten noen ganger fungerer smøremiddel langs sporet og i hjulene indre deler. Ved å bruke smøring på sporet og hjul, vil døren lett glir langs sporet som det åpnes og lukkes, mindre belastning på garasjeportens mekanismer.

Hjul mangler

En garasjeport blir vanskelig å åpne og lukke hvis den mister et hjul. I stedet for hjul ri inne i sporet, kan sin stang skli ut av sporet og forårsake garasjeporten å sette seg fast som den beveger seg rundt sporet kurver. Erstatte en manglende hjulet for å forlenge livet til din garasjeport maskinvare.

Et kabel- eller våren dukker

Wiretrekk systemet av en garasjeport heiser døren med kabler og en fjær. Gjentatt bruk kan forårsake boltene som holder disse komponentene i posisjon til å bli løs, som kan kaste hele systemet ut av klask. Hvis en kabel dukker eller våren pausene, døren åpnes ikke, og det er for tung til å løfte siden våren støtter noen av dens vekt, enten det er i manuell modus eller drives av en garasje døren åpen.

Rammen løsner

Ikke bare kan bolt på garasjeporten bli løs, men bolter hele garasjen dør enheten er koblet til bygningen rammen i garasjen kan også bli løs. Disse boltene støtter garasje døren enheten på en flatet posisjon, og hvis de bli løsnet, døren vil ikke fungere riktig.

Døren Rots

Vær skader over tid kan forårsake nederst på en garasjeport råte eller rust. Bruk av vær-protectant maling og en gummi Vær stripe nederst på døren kan hindre at dette skjer, men hvis døren blir skadet, erstatte det nedre panelet så snart som mulig. Denne hastig fastsette sparer garasje døren og forlenge levetiden for noen år.