Problemer med den japanske tre-lilla

March 7

Japansk tre-lilla gjør det bra i boligområder. Hvis du er heldig å ha en plantet i full sol, vil treet belønne deg med vakre produktive blooms. Egnet for urbane innstillinger og tolerante av mindre enn ideelle jord, japansk tre-lilla er utsatt for mange skadedyr og sykdommer.

Lilla Borer og Leaf gruvearbeider

Hvis ikke beholdt vannet under tørre perioder og befruktet, er japansk tre-lilla et mål for lilla borer. Disse Larvene vil infisere grenene av tunneling i dem, forårsaker dem til å svekke og bryte.

På forsommeren hvis bladene på treet-lilla er unhealthy ser, kan en nærmere inspeksjon avsløre tilstedeværelsen av den lilla leaf gruvearbeideren. Caterpillar som fremkommer fra bladet vil sluke mange av treets blader.

Bakteriell Blight

En alvorlig sykdom er enn kan påvirke din japanske treet lilla bakteriell sykdom på planter. Denne sykdommen vises på treet som sorte striper på bladene, eller en side av hvert blad vil bli svart. Når snu svart bladene vil dø og falle fra treet.

Blad Blotch

Hvis din treet lilla har blader med brune flekker som til slutt faller utenfor blad, kan treet bli håndtere blad blotch. Leaf flekker kan skyldes mange ulike sopp, og bare en horticulturist kan avgjøre om det er blad blotch.

Pulveraktig mugg

Når været er våt i lang tid, er tre-lilla utsatt til pulveraktig mugg. Bladene på treet-lilla dekkes med en pulveraktig hvit substans. Om treet er skyggelagt av andre trær eller strukturer, kan det lide en svært tung dekker pulveraktig mugg.

Verticillium vil

Lenge før høstens bladene på treet lilla wilt og faller av treet. Du ser på et tilfelle av verticillium vil. Snart vil noen eller alle grenene dø.

Bakteriell Crown galle

Et blikk på tre-lilla viser vekster langs jord. Runde og warty, disse galls vil nødvendiggjøre fjerning av infiserte anlegget og hindrer deg i å plante i dette området igjen som bakterier er i jord.

Forebygging

Du kan redusere sjansen for alle skadedyr og sykdommer som påvirker din japanske treet lilla ved å følge noen få trinn. Plante treet lilla i rett område. Mens tolerante av dårlig jordsmonn det må fullt sollys. Fordi grunnforhold kan være mindre enn ideell, husk å befrukte med jevne mellomrom. Hvis klimaet på siden våte eller fuktig, tynn din treet lilla for bedre luftsirkulasjon. Fremgangsmåte og deretter lene seg tilbake og nyte din vakre japanske tre-lilla.