Problemer med blomstrer i Amaryllis

March 30

Problemer med blomstrer i Amaryllis

Gartnere verden prisen store blomstene av amaryllis pære. Det er like godt egnet til livet utendørs og som en houseplant. Mange varianter av amaryllis eksisterer, med strålende Royal røde og rosa naken damen som to av de vanligste typene. Dette anlegget vil blomstre når du plante den riktig og gi det litt forsiktighet.

Opprinnelse og beskrivelse

Amaryllis kommer fra tropiske områder i Sør-Amerika. Selv om Hippeastrum slekten har bare én art kalt amaryllis, har botanikere opprettet over 600 hybrid kultivarer. Amaryllis pære er svært store. Etter at du planter det, spirer det, strap-formede blader med blomster dukker opp på en høy stilk senere i sin voksende sesongen. Enkelte Sorter, som naken dame, synes å ha ingen blader fordi de dør før duk.

Det vil ikke klekket uten riktig plante

Plante lyspæren seks til 12 uker før du vil blomstre. Beholder planting, Velg en pott som er litt større enn pære. Potten må også ha drenering hull. Plante pære i loamy jord som også inneholder torv moss, perlitt eller sand. La halv pære over overflaten. Holde den i et solrikt område hvor temperaturen aldri faller under frysepunktet. Vann det bare når jord tørker ut.

Planlegge Reblooming

Etter din amaryllis blomstrer, force den å fortsette å vokse. Klipp blomster stilker fra anlegget før de danner frø og holde anlegget i et solrikt sted i flere måneder, som oppfordrer pære å vokse stort og klargjøre den for fremtidige blomstrende. Holde jorda fuktig og gjødsle med en balansert plante mat regelmessig, følge pakken instruksjonene. Våren flytte anlegget ute hvis du ønsker.

Planlegging for fremtidige blomstrende

Når du vil din amaryllis å blomstre igjen, stoppe alle vanning og gjødsling. Bladene vil visne og dø. En blomst knopp begynner å dukke opp etter flere uker. Når dette skjer, klipp av alle de døde bladene, flytte potten til et solrikt sted og gjenoppta vanning. For å forlenge tiden en blomst forblir på anlegget, hold den unna full sol og putte den i et kult om natten, med temperaturer på rundt 55 til 65 grader Fahrenheit.

Hvis den ikke Bloom

Hvis anlegget ikke blomstre, ikke gi opp håpet. Fortsette å vanne og gjødsle den alle våren og deretter flytte den utendørs for hele sommeren. Hvis du gir det ekstra gjødsel og vente til neste år, er sjansene lyspæren til slutt vil blomstre.