Problemer med badestamper

May 23

En badestamp kan gi deg et avslappende bad og kanskje en nedgang i stress, men badestamper har også sine problemer. Ikke bare trenger badestamp eiere å holde sine badestamp ren, men de må også holde alle delene i orden. Som alle store apparater, vil du til tider har et problem med din badestamp. Finne en reparasjon profesjonell som er erfarne med hot tubs og spas å håndtere problemer.

Elektriske problemer

Badestamp kjører på elektrisitet, som kan føre til problemer. Sørg for overlastbryteren og sikringer fungerer som de skal og at det er ingen synlige ledninger.

Pumpen

En defekt pumpe kan forårsake problemer. Motoren kjører kanskje ikke, eller det kan kjøre kontinuerlig på bare én hastighet. Pumpen kan også forårsake vannstanden er for høy eller for lav.

Varme

En sviktende termostat kan forårsake badestamp overopphetes eller har ingen varme i det hele tatt.

Lukt og skummende

Ubehagelig lukt og skummende vann i en badestamp er vanlig, og noen av de enklere problemene å løse. Når pH-nivået i vannet. Sjokk det med klor eller andre kjemikalier etter behov. For å redusere skum, unngå solkrem og lotion i boblebadet.

Slitasje

Slitasje er ikke nødvendigvis et problem, til du finner at det forstyrrer funksjonen i badestampen. Dekk badestamp for å unngå Vær skade, for eksempel flekker og sprekker.