Problemer med alarmen vil ikke slå på et Honeywell brann System Panel

November 9

Honeywell brann system panelet gir deg full kontroll over din alarmsystem. Når problemer alarmen på grunn av et problem med systemet, er det nødvendig å bruke knappen for å stenge av alarmen. Men når denne knappen ikke fungerer, må du omprogrammere systemet å godta kommandoer av knappen.

Ny eller gammel installasjon

Det er viktig at du først vite om du arbeider med en gammel installasjon eller en ny. Hvis det er en gammel installasjon og knappen jobbet tidligere, må du kanskje et nytt panel eller nye ledninger. Men hvis installasjonen er nye, kanskje må du bare å omprogrammere panelet så knappen fungerer. Omprogrammere brann system panelet er lettere enn å erstatte hele panelet eller interiør ledningene, så du kan også prøve ikke at først med en gammel installasjon å sikre programmet ble endret.

Omprogrammere

For å omprogrammere Honeywell brann system panelet for å godta funksjonen stillhet for problemer alarmen, må nøkkelen programmering. Sette inn nøkkelen i Kontrollpanel for å tillate deg å endre programmering. Trykk på 123-1231 og deretter "Enter" for å programmere panelet for funksjonen stillhet. Trykk 3 når du trykker "Enter" for å lagre programmet på systemet. Hvis du ikke trykker 3 etterpå, vil programmet gå tilbake til sine tidligere innstillinger. Når du lagrer de nye innstillingene, fjerne nøkkelen programmering.

Deaktivert

Hvis omprogrammering brann system panelet ikke er vellykket, åpne panelet slik stillhet funksjonen ikke ble deaktivert. Når du åpner systemet, må du se reléet merket "JP2." Hvis det er ingen jumper knyttet til dette relé, signalet stillheten hemme er deaktivert. For å aktivere denne funksjonen slik at du kan bruke funksjonen stillhet for problemer alarmen, må du erstatte genseren. Hvis du ikke lenger har en fra den opprinnelige installasjonen, kan det hende du kan finne en på en jernvarehandel eller ved å kontakte Honeywell.

Erstatning

Riktig ledninger er avgjørende i funksjonaliteten for Honeywell brann system panelet for å få hjelp når du trenger det, kan du ikke vil forsøke å erstatte det selv. Men hvis du har erfaring med elektronikk, kan du starte ved å erstatte eksisterende ledningene panelet å sikre den ikke en skadet wire. Hvis det ikke fungerer, må du erstatte hele panelet, som du må kjøpe fra Honeywell å sikre kompatibilitet med systemet.