Problemer knyttet til japanske Boxwood

January 23

Problemer knyttet til japanske Boxwood

Littleleaf eller japansk boxwood, kjent som Buxus microphylla, brukes som en strukturell komponent for noen hager. Sin eviggrønne blader og stramt grenstrukturen gjør den ideell for lav hekker, fundament plantings og seng kanter. Japansk boxwood er en hardfør variasjon enn engelsk boxwood, sjekk planter regelmessig for tegn på sykdom, skadedyr eller stress.

Boxwood Psyllid

Sjekk tuppen av anleggets grener for gule cupped blader og død knopper våren. Ny vekst vises ikke på infiserte grener.

Bryte åpne et cupped blad å lete etter umodne psyllid insekt. Det handler om 1/16-inch lang, grayish og dekket med en voksaktig stoff.

Pyrethrum spray er en økologisk behandling som kan brukes til anlegget da disse insekter er først oppdaget. Kjemisk behandling, spray anlegget med et insektmiddel som inneholder acephate.

Boxwood Leafminer

Boxwood leafminer er en av de verste boxwood skadedyr. Gir bladene en blemmer utseende, med topper snu brun og undersides småblødninger med gult. Leafminers svekke anlegget, stunt sin vekst og forårsake kvister å dø.

Klipp opp et blad og sjekk for to eller flere 1/8-tommers, gul, ormen som larver.

Våren, sviske tilbake infisert ny vekst og kast av løv og rusk. Hvis du foretrekker kjemisk behandling, spray eggene med en acephate insektmiddel våren. Spray Larvene med en dimethoate insektmiddel på forsommeren.

Volutella Stem Blight

Volutella er en sopp som ofte vises etter vinteren skader og andre stress. Nye blader vises oransje eller rødlig blending i tan. Kvister dør tilbake og bark skreller av for å avsløre mørke cankers. En infeksjon kan vare hele sesongen med vått vær.

Når blight vises, sviske ut døende kvister og rydde opp anlegget rusk. Fjerne busker som er tungt infisert. Kjemisk soppmidler er delvis effektive når sprayet ved starten av et utbrudd.

Phytophthora rot råtne

Jord sopp Phytophthora forårsaker dårlig vekst, misfarget rullet blader og peeling bark. Soppen vises vanligvis i veldig våt jord med dårlig drenering. Et par avdelinger eller hele anlegget, kan påvirkes.

Det er ingen kjemiske kontroll for Phytophthora. Kuttet infiserte grener til sunn tre eller fjerne busk. Før nyplanting, tørke ut jord og forbedre sin drenering.

Vinter Stress

Japansk boxwood er ikke så hardføre i kalde temperaturer som engelsk boxwood. Det er svært følsom for hard, kald vind og tørke. Under strenge vintre, blad brenne oppstår og fører blader og greiner for å miste farge og dø.

Våren skadet kuttet tilbake grenene til sunn tre. Beskytte blader fra blad brenne ved sprøyting anlegget med en anti-fuktighet spray sent høsten og igjen om vinteren.