Problem med klimaanlegg forårsaker tåke i rommet

December 28

Et klimaanlegg som forårsaker tåke i rommet det kjører i har et problem med kondens drenering systemet. Klimaanlegg fjerne fuktighet fra luften i tillegg til å redusere innendørs lufttemperatur for å øke komforten. Når noe går galt med kondens drenering systemet, vann kan lekke eller spray fra klimaanlegget tilbake til rommet. Det er et par muligheter anledninger du kan undersøke Når møtt med en misting klimaanlegget.

Vann i et klimaanlegg

Vann brukes ikke i kjøling innenfor et klimaanlegg, det er et biprodukt av prosessen. Klimaanlegg trekk i inneluft, gjennom et filter, og blåse den over kalde kopper sløyfer fylt med kjølemediet. Fuktighet i luften kondenserer på spoler og denne kondens drypper fra spoler til en pan, og faller gjennom et avløp. Når alt fungerer riktig, vann drypper utenfor hjemmet, og luften er tilbake til huset kjøligere og tørrere enn det gikk i.

Tett Filter

Når et klimaanlegg filteret går tett, kan resultatet være en økning i fuktigheten i luften som returneres til rommet. Klimaanlegget er ikke kjøpedyktig rykk inn tilstrekkelig luft til tilstrekkelig dehumidify. Dette kan føre til en følelse av en misting kommer fra klimaanlegget. Rengjør filteret hvis det er gjenbrukbare, eller erstatte filteret hvis det er disponibel. Enheten og se om problemet er løst.

Ikke installert enhet

Vinduet klimaanlegg er konstruert slik at de sitter på en liten skrå når riktig installert. Skrå bør være nedover sett fra utenfor hjemmet. Dette gjør tyngdekraften å ta kondens drenering i kondensat pannen og ut av enheten ned og fra hjemmet. Hvis enheten er installert feil, og er skråstilt tilbake mot huset, kan vann strømme tilbake og finne sin vei i hjem. Kontroller enheten er satt riktig i vinduskarmen, og ikke er tilted videresende.

Kondens Pan/avløp problemer

Hvis du har kjørt enheten i en lengre tid med en skitne filteret eller uten filter, kan du ha en tett kondensat panne. Filteret er utformet for å fjerne skitt og debris før den finner på systemet og fast til våt kuldemedium spoler. Over tid, kan rusk stakk til spoler bli lodged i kondensat panne eller kondensat pan avløp og skape problemer. Rengjør pannen og tømme ut de første par inches av kondensat avløpet ved hjelp av en binders eller stykke wire.