Pro & ulemper med en Glassfiber Pool

February 10

Pro & ulemper med en Glassfiber Pool

Huseiere kan velge fra flere typer materialer når konstruere et utendørsbasseng. Hver type emballasje har styrker og svakheter som må vurderes før bryte bakken på noen nye basseng-prosjektet. En stor mengde nyttig informasjon er tilgjengelig på dette emnet fra lokale entreprenører og bygging materiale datablader.

Bassenget byggematerialer

Glassfiber bassenger opprettes fra en polyester harpiks. Skjønt mye tynnere i forhold til deres konkrete kolleger, dette materialet er betydelig styrke og holder opp under normal bruk. Ikke korrodere og lett lappet bør en lekkasje skje. Betong, er men veldig sterk, utsatt for varmesprekker og korrosjon over tid som settles bakken under bassenget.

Strukturell støtte

Betong bassenger krever intern og ekstern støtte å hindre cracking og forvrengning på grunn av deres store vekt og materielle størrelse. Glassfiber er et sterkt materiale, sterkere enn stål i noen tilfeller som motstår forvrengning og denting uten behov for systemer. Dette kan spare betydelige kostnaden på bassengkanten landskapsarbeid redusert utgraving og konkrete kostnader.

Overflatestruktur

Glassfiber bassenger bruker gel materiale å forsegle og beskytte polyester fullføringen av bassenget er interiør. Dette gir en vanntett lag som er myk å touch og mindre slipende enn betong. Denne gel-materialet gjør det også mulig å installere en iøynefallende dekorasjon på gulvet i bassenget.

Installasjonstid og -kostnader

Glassfiber basseng krever betydelig mindre installasjon materiale og tid. Det er en langt lavere engineering kurve som støtte for en konkret struktur ikke er nødvendig for installasjon av seg selv. Dette, kombinert med faktum at det er ingen herding tid, reduserer totalkostnadene for installasjon av en glassfiber pool.

Størrelse og form

Glassfiber bassenger er precast og installere ved levering. På grunn av logistikk Casting glassfiber finnes begrensninger de fysiske størrelser og former for glassfiber bassenger. Huseiere må derfor velge mellom en begrenset liste over tilgjengelige konfigurasjoner. Omvendt, betong bassenger tillate mer kreativitet som de kan bygges i nesten alle form eller størrelse.