Pris sammenligning: Spider isolasjon vs Batt isolasjon

October 8

Pris sammenligning: Spider isolasjon vs Batt isolasjon

Isolasjon kostnaden er avhengig av området du er isolerende, ønsket r-verdien, og om du gjør jobben selv, eller leie fagfolk. R-verdien refererer er isolasjons evne til å blokkere varmetap. Jo høyere r-verdien, det betydelig isolerings effektivitet. Regionens klima har en effekt på anbefalte r-verdi. De i kaldere, nordlige USA bør installere isolasjon med en høyere samlede r-verdi enn de i varmere, sørlige stater.

Spider isolasjon-systemet

JM Spider er en proprietær spray-skum isolasjon system utviklet av Johns Manville co Ifølge selskapets nettside, Spider isolasjon energieffektiv, hemmer mold og mugg og installerer raskere enn andre typer isolasjon. Produktet er sprayet på veggene mellom stenderne eller til et loft med lang slange. Andre selskaper produserer også spray isolasjon.

Batt isolasjon

Batt isolasjon er skjemaet installert i de fleste hjem, særlig eldre. Batts eller tepper, er ruller av glassfiber med en papir mot. Batts rullet mellom veggen under bygging og stiftes til stenderne på hver side. Batts kan installeres i loft mellom taket bjelkene når som helst og er en enkel måte å gjøre hjemmet ditt mer energieffektive. Batts er tilgjengelige i ulike tykkelser. De to typene isolasjon kan kombineres for med stor effektivitet, og begge kan installeres av hus.

Pris sammenligninger

Gjøre jobben sparer selv kostnader. Blåst i isolasjon som Spider når installert av fagfolk i et typisk 800-square-foot loft kan koste mellom 400 og $1800, som i 2011. Gjør det selv-materialer med batt isolasjon på samme loftet kan koste $100 til $500, ikke teller tid og krefter du legger i jobben.

Rabatter

Om gjør det selv eller ansette en entreprenør, er en pengebesparende funksjon tilgjengeligheten av visse tilstand og/eller føderal skatt rabatter som gjelder energi-forbedring oppgraderinger, inkludert isolasjon. Noen bedrifter tilbyr også rabatter.

Weatherproofing Tips

Selv om du ansette en entreprenør, er det ting du kan gjøre for å redusere kostnadene og forbedre ditt hjem isolerende evnen. Forsegle sprekker og kløfter, legge vær stripping rundt dører og Vinduer, installere storm Vinduer og dører, legge skum pakninger bak switchplates og uttak og holde din peis røykrøret tett lukket. Oppussing butikker selger spraybokser spray skum for tetting mindre sprekker, som rundt vinduer.