Primitive gardin ideer

March 15

Primitive gardin ideer

Windows kledd med primitive gardin design gjenspeiler ånden av tidlig amerikansk nybygger pioneer snarrådighet, vadmel kreativitet og folkekunst. Utsmykkede draperier var en dekorere uttalelse ment å imponere besøkende med sine overflod. De rike ofte tårnet ekstra gardin yardage på gulvet-ikke å holde rommet varmere, men å "wow" gjestene sine ekstravaganse. Derimot var primitiv gardinene mer utilitaristisk, gir personvern, grunnleggende skygge fra solen og sårt tiltrengte varme om vinteren.

Pioneer Design innflytelse

Den amerikanske grensen gitt pionerene med både muligheter og utfordringer, og på grunn av vanskeligheter, utsmykkede møbler ble ofte forkastet. Stoffer ble resirkulert og klesplagg var drapert over et stykke av hyssing knyttet til tre plugger og satt på et vindu.

Du kan gjenskape denne primitive gardin design av ren etterbehandling kantene på et firkantet stykke stoff og folding det diagonalt over et tett strukket hyssing knyttet til tappene på hver side av vinduet.

Gamle tabell lintøy, med eller uten blonder, tatting, broderi og heklede kanter også gjøre utmerket primitive gardiner. Draping tre eller flere gamle sengetøy i et rombemønster vinduet begge skaper en varm og vadmel utseende.

Vadmel kreativitet

Primitive gardin stoff er preget av lav tråds per tomme. Se etter lav tråden teller stoff i stoff/møbler delene hos din lokale stoffet butikken og draperi. Lin er et eksempel på lav tråden teller stoff som kan brukes for primitive gardiner. Andre stoffer, som calico og gingham, egner seg også til primitive gardin design. Du kan drapere disse stoffer over et stykke av hyssing eller en grunnleggende gardin stang. Et annet alternativ er å sy en casing å tre hyssing eller gardin stanga gjennom.

Innlemme folkekunst

Du kan legge til folkekunst funksjoner primitive gardiner ved appliqueing en folkekunst design på gardin stoffet. Folk art design kan også legges med stoff paint og sjablonger.

I stedet for tradisjonelle gardinstenger, kan du bruke grener for å henge en primitiv gardin. Gaffelformet grener kan brukes som tilknytninger.

Andre fant elementer – som gamle tappekran håndtak eller doorknobs, kan også brukes for gardin oppheng.