Preformed vann dammen ideer

July 10

Preformed vann dammen ideer

Legge til en preformed tjern til bakgård eller hage gir en umiddelbar brennpunkt til landskapet. I motsetning til mange andre hagelandskap elementer er preformed dammene relativt enkle å kjøpe og generelt lett å installere. Med kreativitet og nøye planlegging, kan du opprette en vakker ferie i din egen bakgård.

Foss

Bruk en preformed tjern for å opprette en foss i hagen din. Som fossefall og dammen øker andre elementer i eksisterende landskapet, for eksempel en bakgård lysthus eller badestamp. Bruke fossen som et samlingspunkt for landskapet ved å plassere midt i bakgården og omgi det med frodige, tropiske planter.

KOI Pond

Legge til et utvalg av fargerik fisk preformed tjern. KOI fisk gjør et utmerket tillegg til noen bakgård dammen, evne til å motstå kalde temperaturer. Når kaldt vær treff, fisk hodet til bunnen av dammen. Så lenge toppen av vannet ikke fryser solid, vil de bli bra. Legge til en pumpe og filtrere preformed tjern, men mange dammen kits kommer med disse tilbehør.

Hage fontenen

Plass en preformed tjern i hagen din landskapet. Se etter en preformed tjern kit som inneholder en fontene, eller kjøpe en fontene separat på lokale hage senter eller oppussing butikken. Finn et passende sted i hagen din sette dammen, deretter plassere fontenen i midten og fyll den med vann. Opprette et beroligende miljø for besøkende og legge et brennpunkt til hagen din landskapet.