Potter & Pans rengjøring Tips

February 20

Gryter og panner er avgjørende på kjøkkenet. Brukes på daglig basis, forlenger opprettholde kokekar på riktig måte livet til gryter og panner. Høy kvalitet kokekar presenterer en høy pris for mange husholdninger. Brent på mat og flekker skje. Men hvis ikke alltid unngått, er de sikkert lett avhjulpet.

Natron

Når ikke å fjerne gjenstridige flekker eller brent på mat fra en rustfritt stål gryte eller panne, opprette en tykk pasta med natron og vann. La sitte i 10 til 20 minutter. Rengjør i et sirkulært mønster med en fuktig oppvaskkluter eller svamp.

Tillegg av to SS. natron til vask med varmt såpevann vann hjelper i eliminering av fett fra kjeler og panner. Bare tillate gryter og panner suge flere minutter før du vasker på vanlig måte.

Scrubbere

Ulike scrubbere finnes på de kommersielle markedene. Stålull, vaskemiddel-tilført stålull, kobber scrubbere og stiv børster kan alle brukes til å fjerne gjenstridige mat rester fra kjeler og panner. Hvis du finner du trenger ekstra skrubbing makt, men har ingen scrubbere på hånden, kan du lage din egen scrubber bruker en krøllet ballen med aluminiumsfolie.

Deglazing

I matlaging fjerner deglazing alle brunet biter av mat fra bunnen av kjelen gjennom tillegg av en kule væske til en varm panne. Den samme teknikken kan brukes i renhold støpejern gryter og panner. Legge til kaldt vann eller romtemperatur club soda støpejern potten eller panorere mens fortsatt. Dette deglazes noen fast på mat fra bunnen av kjelen.

Enamelware

Flekker på emaljert retter og pan kan fjernes med protese rengjøring tabletter. Fyll farget matlaging fartøyet med varmt vann og innom flere protese tabeller. Etter den fizzing har stoppet, kokekar skal flekken-fri.

Brent på flekker kan fjernes av soaking en panne over natten i salt vann. Om morgenen kan du ta salt vann til en byll. Avkjøl og flekker bør fjernes lett gjennom normale vaske.

Skinnende kobber

Bunnen av kobber gryter og panner blitt ofte svertet og flekket fra kontakt med flammer. Coat bunnen av kjelen med et tynt lag med ketchup og tomatpuré, tomatsaus. La satt for tretti minutter. Vask kjelen med varmt vann og oppvaskmiddel. Tørr umiddelbart.

Non-Stick rydde opp

Non-henge fast cookware krever spesiell omsorg som beskytter finish. For en forsiktig skrubbe pad, krølle opp et par ren strømpebukse og bruke som en oppvaskkluter for å vaske teflonbelagt overflater.