Potter & Pans brukes i 1930

August 14

Potter & Pans brukes i 1930

Den hele Plains-regionen i USA ble svidd av en forferdelige tørken i 1930. Kommer på hælene av depresjonen, disse katastrofene kunne ha vært nok til å overbevise folk å forlate regionen alltid, men familier forble urokkelige, stole på deres integritet, oppfinnsomhet og sanser for humor å overleve tiåret. Husmødre, allerede varig daglige vanskeligheter, regelmessig spøkte: "Jeg skuring mitt gryter og panner ved å holde dem til nøkkelhullene for en grundig sandblåsing," Ifølge forskere ved US National tørke klimatiltak Center. Oppdag gryter og panner de kan ha holdt som nøkkelhullet så lenge siden.

Guardian Ware

Når tallet Metalcraft selskapet begynte å lage gryter og panner på midten av 1930-tallet, kontaktet de salg av deres kokekar på en unik måte. En forløper til Tupperware, Guardian Ware ble solgt av uavhengige selger på vertinne sponset fester, tetting avtaler ved å tilberede deilige måltider, med selskapets heavy-duty hamret aluminium, waterless kokekar. Guardian Ware ble markedsført som nesten skuddsikre, en fordel som appellerte til kvinner i ' 30-tallet, som kjøpte gryter og panner en gang i livet.

Revere Ware

Revere Ware Corporation utviklet kobber bunn potten, introdusert i 1930. Det som begynte som en divisjon av Revere kobber og messing selskapet (det stammer med berømte sølvsmed Paul Revere), selskapet flyttet sine prioriteringer fra industrielle produkter (rør, rør, ark, etc.) til kokekar tidlig på 1930-tallet. Utfordrende tung støpejern Potter for markedsandel, reveres signatur rustfritt stål gryter og panner var lett, flekk - og avlyse-motstandsdyktig, men estetikk var ikke ignoreres. Potten håndterer ble utformet for å gjenskape kurven av en sølvsmed hammer, en hyllest til Paul Revere.

Griswold produksjonsbedrift

Som 1930 enerådende demret, tradisjonelle støpejern kjøkkenartikler. Griswold produksjon av Erie, PA hadde vært anerkjent produsent av fine støpejern Kjøkkenartikler siden 1865, stole på sin tradisjon og rykte å selge støpejern gryter og panner. Selskapet forsøkte å gå inn i støpt aluminium og emalje-belagt kokekar som 1920 kommet, og selv tok en risiko ved å gjøre elektriske kjeler og panner på 1930-tallet, men intern krangel og konkurranse fra andre selskaper stavet bortfallet av selskapet av på midten av 1950-tallet.

Regal Ware verdensomspennende

Lansert i 1911, denne potten og pan produsenten understreket utførelse, men solid konstruksjon var ikke den eneste innovasjonen som selskapet ble kjent - eiere skrev en ansatt manifest å behandle ansatte med respekt, Regal Ware ble et populært sted å jobbe. Selskapet introdusert to rustfritt stål kasseroller når den åpnet dørene og 1930-tallet Regal Ware hadde blitt en enormt populær internasjonal merkevare. I dag finnes kokekar museum i Wisconsin som viser gryter og panner produserte over tid.

Teflon-Lined gryter og panner

Teflon ble oppfunnet i 1930 av DuPont Corporation og brukes på interiør kjeler og panner til unngå mat stikker. Over tid oppsto bekymringene mellom Perfluorooctanoic syre PFOA-basert belegg og fødselsskader. Ifølge en 2004 BBC artikkel undersøker fremtidens Teflon, out-of bosetninger skyldes PFOA forurenset vann har blitt utbetalt, men DuPont fortsetter å kreve belegget er trygt. Når det er sagt, belegget er en viktig del av historien til gryter og panner på 1930-tallet, så hvis du er en samler, finner du mange av disse husholdning gjenstander i antikvitetsbutikker.