Potted tulipaner, som kan plantes i bakken?

February 26

Potted tulipaner, som kan plantes i bakken?

Potted tulipaner legge lys farge innendørs i slutten av vinteren og våren. Tulipaner vokse fra en flerårig pære i potten, men de lever sjelden å blomstre igjen i en beholder. Transplanting pærene utenfor gir dem rommet og sollys tulipaner krever for å vokse som flerårige blomster. Om tulipaner forbli sovende for mye av året, blomster sprekker i blomst i korte tid hver våren plantet utendørs.

Potten kultur

Tulipaner krever omsorg når de slutter blomstrende slik at pærene lagre næringsstoffer som trengs for neste års vekst. Potted tulipaner kan ikke blomstre i et år eller to etter transplantasjonen, spesielt hvis pærene ikke fylle drivstoff. Plassere potten på et sted som mottar seks til åtte timer med sollys gir lyset trenger for anlegget. Klipp av gamle blomsten stilkene når blomstrer visne for å hindre frø-formasjonen, som svekker pære. Holde jorda fuktig og gjødsle ukentlig med en kvart-styrke anvendelse av vannløselige gjødsel.

Planting tid

Bladverket forblir grønt i ca seks uker etter blomster visne. Transplanting skjer så snart bladverket gule og dør tilbake naturligvis indikerer pærene angav sommer dormancy. Vinter-tvunget tulipaner kan dø tilbake mens bakken utenfor er fortsatt frosset, noe som gjør det vanskelig eller umulig å transplantere. Hvis umiddelbare transplanting ikke er mulig, grave og lagre pærene i en mesh bag. Henge posen i et kjølig, mørkt område til jord thaws nok til å plante våren. Pærene kan forbli i lagring inntil løpet plante, men de er færre sikkert å overleve så lenge av jord.

Transplanting metode

Tulipaner vokse i områder som mottar fullt sollys våren. En seng med godt drenert jord som ikke er utsatt for stående vann fra regn eller snø smelte er å foretrekke. Forbedre mindre enn optimal jord med kompost før planting for å forbedre kvaliteten og drenering på stedet. Pærene gå i jord med spisse side opp. Plante dem så bunnen av tulip pære sitter ca 3 til 8 inches under overflaten, eller på avstand tre ganger lyspæren bredde. Tulipaner krever ikke lang avstand og kan sitte så nær som fire til seks inches hverandre.

Etter Care

Tulipaner er sovende på planting krever lite omsorg første sommer. Mulch over sengen høsten vil noen vinter beskytte pærene. Tulipaner begynner sender ut røtter høsten, så det er nødvendig å gi nok vann til å hindre sengen tørker helt i ukene frem til den første frosten. Tulipaner sende opp planter tidlig på våren, men transplantert potted tulipaner kan ikke blomstre første våren etter transplantasjonen. Bruke pære gjødsel som de begynner å blad ut gir næringsstoffene nødvendig for pærene å gjenopprette selv.