Potted anlegg som er tørke Tolerant

March 5

Potted anlegg som er tørke Tolerant

Potteplanter eller beholder plantene er morsomme måter å ha en bærbar hage som du kan endre utformingen av så ofte du ønsker. Du kan flytte beholdere å fremheve ulike planter eller endre opp pottens høyde for å opprette ulike visuelle. Uansett årsaken bak ditt ønske om potteplanter, kan det være behov for å kutte ned på supplerende vanne. Det er tørke-tolerant potteplanter som holder i temaet med water-wise hagearbeid.

Madagaskar Periwinkle

Madagaskar periwinkle, eller Catharanthus roseus, er en raskt voksende eviggrønne vinranke som er tørke tolerant. Det er medlem av dogbane familien av planter og er flott for beholdere. Selv om det er en flerårig, er det vanligvis dyrket som en årlig. Blomstene er rosa, hvit, rød eller lilla og rørformede. Bladene er skinnende og 2 til 3 inches i lengde. Dette anlegget bør ha dårlig, godt drenert jord i full sol eller delvis skygge miljø. Overføres en Madagaskar periwinkle, kan du bruke frø eller stiklinger. Det er best egnet for US Department of Agriculture (USDA) hardførhet soner 9 til 11.

Zinnia

Den vanlige zinnia kalles botanisk Zinnia elegans. Det er en tørke-tolerant årlig som tiltrekker både hummingbirds og sommerfugler i landskapet. Den vokser 30 inches høy med daisy-lignende ray blomster. Blomst farge kan være hvit, lilla, crimson, lilla, rød, bronse, oransje, gul, fløte, grønn og aprikos. De kan også være stripete, bicolor eller flekkete. Plant en zinnia plante i godt drenert, rik jord i rikelig med sol. Du kan overføre det av frø. Hardførhet områder gjelder ikke som det er en årlig.

Aloe Vera

Aloe vera er en evergreen saftige flerårig som er tørke tolerant. Den vokser blomsten stilkene 3 fot høy med blader 18 inches lang. Bladene er saftige og grå-grønn. Det er brukt som en urtemedisin for solbrenthet når det brukes lokalt eller internt en avføringsmiddel effekt. Det bør plantes i godt drenert jord med full sol eller delvis skygge. Det kan overføres ved forskyvningene. Aloe vera har en USDA hardførhet sonen rekke 8 til 11.

Meksikanske Zinnia

Den meksikanske zinnia, eller Zinnia haageana, er en tørke-tolerant årlig som bringer sommerfugler og hummingbirds landskapet. Den vokser 2 fot høy og 1 fot bred, lanse-formede blader og oransje ray blomster. Forskjellige sorter variere blomst farge. Det bør plantes i full sol i noen jord. Overføre av frø. Fordi dette er en årlig, finnes det ingen USDA hardførhet soner for den.