Potet Harvest lagring

April 30

Potet Harvest lagring

Hjemmelaget poteter produsere en god høst, så det er viktig å ha et lagringssted klar for dem. Ikke alle potet varianter lagre godt. Hvis du vil poteter for langtidslagring, Velg tykk-skinned gule og hvite typer. Red poteter og andre thin-skinned varianter, ofte høstet som nye poteter, har en kort holdbarhet og er best vokst for omgående bruk.

Herding poteter

Nylig høstet poteter må kurere før lagring; ellers blir de utsatt for råte. Spre potetene ut på en presenning i et skyggefullt sted utendørs eller i et skur. Tørke dem i sju til 10 dager. Poteter kurere best i fuktig vær og temperatur nær 65 grader Fahrenheit. Det er best ikke å vaske poteter---i stedet pensel bare tørket jord fra dem. Hvis potetene er gjørmete, skyll kort for å fjerne meste av gjørme. Tørr vask potetene helt før du lagrer dem for å unngå fungal eller råte problemer under lagring.

Lagring emballasje

Grunne beholdere, inkludert pappesker og tre kasser, gi en passende lagringsløsning. Line beholderen med strå pute poteter og gi luftsirkulasjon rundt dem under lagring. Unngå å plassere for mange poteter i beholderen, som vekten fra de øverst kan skade de på bunnen. Et lag to til tre poteter dyp er tilstrekkelig. Dekke potet beholderen med en burlap blokk lys hvis lyset er en bekymring i lagringsområde.

Lagringsplass

Helst som opprettholder temperaturer mellom 35 og 40 grader Fahrenheit og har moderat fuktighet gir et egnet potet lagringsområde. Uoppvarmet kjeller rom eller garasjer, fungerer så lenge de ikke faller under frysepunktet, spesielt godt. Lys, både naturlige og kunstige, årsaker poteter bli grønn og uspiselige, så velg et mørkt område når det er mulig. Ikke Oppbevar poteter i kjøleskapet, temperaturer er også kult. Varme steder, for eksempel en anretning bare lar deg lagre poteter for en uke eller to før de begynner å spire.

Omsorg

Poteter krever minimal omsorg hvis de er holdt i riktig forhold. Undersøke dem en eller to ganger månedlig. Fjerne noen fra lagring som begynner å utvikle myk eller råtten flekker, eller de som begynner spirende. Forkaste alle at shrivel eller slå helt grønn, så dette er ikke lenger egnet til bruk. Du kan fjerne myke flekker eller spirer og bruke disse potetene umiddelbart. Poteter kan forbli i lagring for opptil åtte måneder hvis riktig opprettholdes.