Potet fat bygging instruksjoner

December 15

Potet fat bygging instruksjoner

Poteter, delen vi liker å spise, vokse underjordiske knyttet til potet planter røtter. De liker en dyp, næringsrike, løs og godt drenert jord. Dette gjør dem en naturlig for vokser i en FAT eller veske. Kjøpe potet fat, vesker og andre hage hjelpere eller opprette dine egne potet fat. Nøkkelen er å legge høyden til sidene som poteter vokse og du legger til mer skitt.

Instruksjoner

•Skjære seks hull, riktig størrelse å holde innsatsen gjennom, i bunnen av plast kurven med en varm kniv. Cut to eller tre flere hull for drenering. Plass kurven i stedet der du vil vokse poteter og kjøre innsatsen minst 6 inches i bakken for å holde det på plass.

•POKE noen hull i bunnen av en 30 gallon heavy-duty søppel pose med en pinne eller en kul kniv. Alternativt bruke en kommersiell voksende pose eller en plast mesh katten eller hunden næringen bag. Legg vesken i kurven. Vekt det på plass med steiner eller murstein. Rull ned og sikre sidene til innsatsen med vridningsbånd.

•Sett en 2-tommers lag med grus i bunnen av vesken og følger den opp med 8 inches av kompost, beriket hage skitt eller pre befruktet potting jord. Klipp opp to frø poteter i biter som har en eller to "øyne" på hver. Plasser sidene kutt ned på skitt og dekke poteter stykker med skitt. Hvis kurven ikke er ganske dypt nok, forsiktig inn den nederste kanten av plast kanter strimler mellom toppen av kurven og utsiden av posen. Vekten av skitt holder dem på plass.

•Hold jorda fuktig, men ikke våte, ved å vanne ofte bruker en vannkanne eller slange og mate regelmessig med en flytende gjødsel tiltenkt grønnsaker etter anvisningen på pakken. Som potet plantene vokser, periodisk rulle litt posen, legge til mer skitt og en annen støtte kanter stripe. Ved slutten av tre måneder, kan du forsiktig rulle ned én side av vesken og høste nye poteter.