Postal forskrifter for postkasser

October 11

Postal forskrifter for postkasser

Postkasser som oppfyller US Postal Service standarder er solgt i varehus, byggmester forsyne butikker og online. Hvis du vil bruke en skreddersydd postkassen, må den følge USPS regelverk for størrelse, plassering og utseende.

Høyde

Bunnen av en postboks må ha en høyde på 41-45 tommer fra overflaten av veien, med mindre veien eller dempe liksom forhindrer dette.

Skrift

Navnet på en postkasse må være minst en tomme høy. Annonsering på en postkasse eller sin post er ikke tillatt.

Plassering

En postboks plasseres "på høyre side av veien og i transportørens kjøreretning"--vender utover--hvis kjøring på venstre side av veien til boksen ville krenke trafikkregler eller utgjør en trafikkrisiko, ifølge USPS. Døren bør være seks til åtte inches fra kanten av veien eller forsiden av fortauskanten.

Lås

Hvis en postboks har en lås, låsen må være godkjent av USPS, og boksen må ha et spor som er tilstrekkelig for en typisk dag verdt av post.

Avisen beholder

Beholder for avislevering kan knyttes til stillingen som en postboks, men det må ikke ta postkassen, blokkere visning av flagget e-boksen, går utover forsiden av postboksen eller være farlig for post transportøren eller hennes kjøretøy.