Post organisasjon Tips

November 22

Post organisasjon Tips

Hvis du ikke finner kjøkkenbenken, spisebord, salongbord eller andre horisontale flater i hjemmet, kan e-post overløpe din ellers fredelig bolig. Gjenvinne ditt space ved å sortere post og svare samme dag, skape et arkivsystem for viktige dokumenter som må holdes og forberedt på å starte korrespondanse.

Sorter

Nummer én nøkkelen til å kutte ned på post rot er å sortere det daglig. Kaste bort søppelpost du ikke ønsker å åpne, eller enda bedre, resirkulere. Virkelig enkel anbefaler shredding dokumenter med personlige opplysninger eller kontonumre å unngå identitetstyveri. Hvis barna får e-post, angi deres side på sine respektive plasser ved bordet eller i et angitt sted i deres soverom. Åpne alle andre deler av e-post så snart du mottar dem. Kontroller returadresser med adresseboken og Oppdater endringer.

Avkastning

Umiddelbart svare så mye av posten som mulig. Svar til invitasjoner, betale regninger og svar til personlige brev. Når du er ferdig, resirkulere de papirene og lagre regninger. Holde en liten kurv fylt med frimerker, adresseetiketter, konvolutter av ulike størrelser, brevpapir, en adressebok og skrive redskaper for å spare tid. Avbryte abonnementer på postlister som ikke interesserer deg; Dette eliminerer mye innkommende søppelposten.

Butikken

Plassere magasiner og aviser på stuebordet eller i magasinet rack for praktisk lesing, men resirkulere den gamle når det ny ettall kommer så de ikke Tulle. Virkelig enkel antyder rive artikler fra magasiner og lagre dem i en dokumentordner hvis du finner det vanskelig å del med dem.. Hvis du ikke kan betale en regning umiddelbart, lagre den i et angitt sted og noter i din planner eller legge en klistrelapp på kjøleskapet for å minne deg om når den forfaller. Hvis flere regninger må vente, stable dem for forfallsdatoene med de mest presserende på toppen. Filen betalt regninger, forsikringskrav, kontoutskrifter og andre viktige papirer i et arkivskap, merket og alfabetisk, slik at du enkelt kan finne dokumentet du trenger.

Starte

Organisere e-posten betyr også forberedt på å ta kontakt med andre. Markere spesielle fødselsdager, jubileer og andre anledninger i kalenderen for å minne deg sende et kort eller merke dagen du skal sende kortet slik kommer av anledningen. Legg til et utvalg av kort og konvolutter kurven av frimerker og brevpapir eller velg tom gratulasjonskort egnet for alle anledninger. Beholde en løpende liste over bemerkelsesverdige hendelser i husholdningen så det er lett tilgjengelig når du er klar til å skrive et Christmas; begynne å forberede din jul brev og kort i begynnelsen av November så de kan sendes etter Thanksgiving enn under løp desember uskarphet.