Porcelin fliser installasjon & teknikker for kjelleren gulv

August 20

Porcelin fliser installasjon & teknikker for kjelleren gulv

Porselen flisgulv i kjelleren er mindre utsatt for vann skade enn andre belegg som teppe eller tre. Porselen flis er også langt lettere å forberede installasjon enn andre belegg. Stabil, intakt betongen er perfekt overflaten for installasjon av porselen flis.

Forberede gulvet

En stiv kost og støvsuging vil fjerne alle støv og rusk. Hvis områdene har fet utslipp, vask med varmt, skylling med klart vann. Gjenværende rester forhindrer god vedheft på flisene. Gulvet er tørke helt før du begynner installasjonen av porselen flisen.

Installere porselen fliser

Teknikkene involvert med installasjon av porselen brikke i kjelleren etasjene er lik installere porselen flis i andre områder av huset; men er et betonggulv en stabil overflate slik backer styret ikke er nødvendig.

Alltid ta en kritt linje fra midten av ytterste grenser. For å gjøre den første linjen, hold endene av kritt linjen på center merkene på to motsatte veggene. Gjenta for de andre to motsatte veggene.

Forebygging av ujevn radene med smale fliser langs veggene omfatter legging den første raden med fliser over gulvet i utkanten av kritt linjen fra en vegg til motsatt vegg med plast avstandsstykkene mellom flisene. Legg en ny rad over langs andre kritt linjen oppretter, et plusstegn på gulvet. Hvis du finner et mellomrom på slutten hvor en hel rute ikke passer, justere flisene i hver rad så flisene kanten blir jevn i bredde rundt omkretsen av rommet ved å flytte brikkene.

Når flisen i skjæringspunktet mellom skiftet fliser, opprettholde samme avstand fra kritt linjen. Bruker Latex-forsterket thinset mørtel blanding brukes på gulvet med den flate siden av en murskje, pass på flisene er trykkedd fast på plass. Combing mørtelen med riflet kanten av en murskje fjerner overflødig fugemasse. Opprettholde et enhetlig mellomrom mellom fliser ved å plassere en plast avstand mellom flisene, Fortsett prosessen til alle brikkene er i posisjon på gulvet. Bruke en flis kutter for å kutte fliser å passe langs kantene hvis nødvendig. Mørtel må tørke i minst åtte timer før fuging.

Grout

Når fuging går fra hjørne til hjørne og fjerne overflødig med en fuktig svamp eller klut, men gjennombløt ikke eller grout vil bli forstyrret.