Poppel treet Habitat

February 5

Poppel treet er en hurtigvoksende løvtre er ofte plantet for å skape skyggen og windbreaks eller innlemmet arkitekter gi visuell interesse anlagte områder, for eksempel jernbaner, parkeringsplasser og motorveier, takket være sin glitrende blader. Den vanligste poppel-arten er hvit poppel, som er også kjent under sitt botaniske navn Populus alba og kan finnes i Europa, Asia og Amerika.

Fuktige forholdene

Ifølge opprinnelig tilstand Dacota universitetet, er hvit poppel noen ganger forveksles med sølv lønn fordi blader på lengre skuddene er formet som de som finnes på lønnetrær. Treet er innfødt i Vest-Sibir og Europa, hvor det er meget vanligvis sett vokser i landsbygda i skyggefulle og fuktige områder som inneholder myrer, dammer og elver.

Vanlig art

Hvit poppel var opprinnelig brakt til Amerika av tidlig europeiske nybyggere og har nå naturalisert i det lokale landskapet kan nå 80 fot høy. Quaking aspen vokser i kjøligere klima. Den trives når plantet grus bakken og fuktig jord er ofte funnet i Nord-Amerika. Østlige cottonwood er en hardvedgulv poppel, som vokser 5 fot i året og finnes vokse i fuktig jord i østlige områder av Amerika. Lombardia poppel trær vokser til 100 fot høy og kan bli funnet over hele verden i regionene som har milde temperaturer.

Lombardia

I Frankrike, er Lombardia poppel trær plantet i lange rekker langs veikanter å danne en visuelt slående bane for drivere gjennom landskapet. De er en bestemt karakteristisk for regionen Gascogne, i den sørvestlige delen av landet, som er kjent for sin skog landskap og elver; Det har det største skogsområdet i Vest-Europa. Mange mennesker som eier hus i området Tusle i regionens skoger.

Svart poplene

Storbritannias mest sjeldne innfødt er svart poppel, som ifølge Sussex oter & elver prosjektet er i fare for å bli utryddet; Det er bare rundt 700 trær venstre. Det var når vanlig i vinter-oversvømmet skog, men siden 1600-tallet har vært i nedgang på grunn av landbruket drenering. Arten finnes på europeiske skogen genetiske ressurser programmet som mål å forbedre styring av skog. Viktoriansk tid ble det brukt gjøre cartwheels, tresko, buer og kurver fordi det er naturlig spenstig og kurver godt.

Earthy duften

Moreller eller trøfler, finner som de er kjent i Europa vokser i nærheten av røttene av poppel og aspen trær. De vokser i kalium-rik jord som er fuktig og kjølig, og mangler nitrogen og fosfor. Gastronomes tror de absorbere smaken av trær og jord å produsere sine karakteristiske earthy duften. Bare hvite moreller og trøfler, snarere enn sorte, kan bli funnet voksende nær poppel trær.