Popmusikk opp bassenget Tips

November 9

Pop-up bassenger er et flott konsept for familie moro utendørs. Disse bassengene tar litt tid å sette opp og er enkle å vedlikeholde. I så lite som to dager kan du få denne typen basseng satt opp og klar til å gå. Den eneste delen som må monteres er stigen. Vedlikehold for dette bassenget er akkurat som alle andre basseng. Du må fortsatt kjøpe pool kjemikalier for å holde det rent og fritt for bakterier.

Nivå Yard

Det er viktig å finne den mest nivå delen av hagen din. Det er ikke nødvendig å bruke sand, men det er best for beskyttelse av bunnen av bassenget. Sand brukes også for verft hvor det er ingen posisjon for puljen. Bruk ca 3/4 tonn sand. Spre sand med en hage rake. Bruk en 12-fots, 2-tommers med 4-tommen bord nivå sanden. Definere styret på siden, og dra den over sand. Dette oppretter en plan overflate for puljen.

Bassenget forberedelse

Spre tarp på sand. Tarp har bassenget. Dette gir ekstra beskyttelse for bunnen av bassenget. Etter tarp er spredt, lå bassenget på toppen av det og rulle den. Koble filter slangene i hullene på siden av bassenget. Koble den andre enden av slangene elektrisk filteret. Instruksjonene til bassenget vil fortelle deg nøyaktig hvordan du kobler slangene. Bruk en elektrisk luftpumpe for å fylle øverste ringen ved bassenget.

Fylle bassenget

Alt du trenger er en hageslange til å begynne å fylle bassenget. Dette er den lengste prosessen for hele pool. Det tar flere timer å fylle den største popmusikk opp bassenget. Den største av disse bassengene er 18 fot i diameter og 4 fot dypt. Når bassenget fylles må bruke pool kjemikalier for å holde den ren.

Vedlikehold

Filteret skal kjøres daglig. Elektrisk filteret som følger med popmusikk opp bassenget krever en patron som går i den. Disse kan kjøpes på svømmebassenget forsyning sentre og super sentre. Du må også bruke klor for å drepe bakterier, og sjokk behandling å holde vannet klart. Mengden av kjemikalier som brukes er basert på antall gallons av vann som bassenget holder. Ved hjelp av en salgsrepresentant på noen svømmebassenget forsyning butikken kan du lære å balansere kjemikalier i bassenget.

Sikkerhet

Større pop-up bassenger er ikke unntatt fra bassenget lover og forskrifter. Du må ha et gjerde minst 48 inches høy rundt bassenget, og porten til gjerdet må være låst. Dette er å sikre at ingen barn har åpen tilgang til bassenget. Alltid forsiktig og fjern stigen fra bassenget når den ikke er i bruk.

Bassenget tips

Det er viktig å merke seg at det eneste som holder opp denne typen bassenget er vannet. Hvis du lene på siden av det eller på den øverste ringen, vil bassenget kollapse.