Popcorn taket fjerning verktøy

December 1

En popcorn taket er en spray-on taket behandling brukes fra 1950 til 1980-tallet. Det er også en akustisk taket, og ligner deler av popcorn, som er slik det fikk sitt navn. Fjerner popcorn tak kan være en vanskelig jobb. Før du gjør noe, må du ta et lite utvalg av taket og sende den til en EPA lab å teste for asbest. Hvis det kommer tilbake positive, vil en sertifisert asbest fjerning entreprenør måtte fjerne taket for deg.

Plastfolie

Kraftig plast sheeting må brukes til å dekke hele gulv og vegger. Fjerne en popcorn taket kan være en svært rotete jobb. Det er viktig å tape hele der veggen møter taket og ikke forlate hull.

Rosin papir

Rosin papir absorberer vann og vil gjøre rydde opp lettere når du er ferdig fjerne taket. Det vil også gi en nei-skli overflate for arbeid.

Støvmaske

En standard hvitt støvmaske vil holde tak partikler ut av din lunger mens du arbeider.

Hagesprøyte

Popcorn taket må være mettet med vann før fjerning. Det er viktig å bruke en selv bevegelse med en hage sprayer spray deler av taket, så det ikke vil tørke før du kommer til den.

Felles kniv

En felles kniv ligner en ekstra bred sparkel. Dette vil skrape våt popcorn taket materialet på gulvet. Du må AVRUND hjørnene litt fil å hindre gouging.