Pool vann funksjonsideer

January 29

Enten du allerede eier et svømmebasseng eller planlegger å bygge en, det er en rekke vann funksjoner du kan innlemme å forbedre synet og lyden av vannet. Dette er spesielt designet for å legge til total glede av bassenget, samt lage bakgård paradis du alltid drømt om.

Innebygd vann funksjoner

Det finnes en rekke vann funksjoner kan du vurdere å ha installert første gang du bygger bassenget. De fleste av disse kan fremdeles legges til en eksisterende bassenget, men en langt større regning. Med teknologien som er tilgjengelig i moderne bassenget design, er du bare begrenset av din kreativitet og budsjettet. En av de mest avslappende lydene i verden er at av rennende og plaske vann. Fossefall og veggen sprinklere er én måte å maksimere lyden av rennende vann. Disse er svært praktiske funksjoner som de opererer, gir en fantastisk effekt samtidig bidrar også til å sirkulere vann. Du kan bygge ekstra brede oppføring trinn som tillater folk å sosialisere i bassenget uten å bli helt våt for å gjøre bassenget mer funksjonelt. Som avbildet, du kan selv legge til en tabell og paraply eller en svømme opp bar for ultimatedrikking og matopplevelse. To av de mest populære funksjonene er en stupebrett og en glidende bord. For disse må du bare sikre bassenget er dypt nok slik at de kan brukes trygt. Viktigste er å tenke på er hvordan du visualisere bruke bassenget og hva ser er du prøver å lage. Dette vil hjelpe deg å avgjøre hva vann har best fanger denne visjonen.

Legge til vann funksjoner

Selv om du allerede har et basseng finnes det en rekke funksjoner du kan legge til å forbedre utseendet på vannet. To av de beste måtene å skape en dramatisk vann effekt er gjennom lyd og synet. Lyd, kan du legge til en flytende vannfontenen. Disse er ganske billig og svært enkelt å installere. De vanligvis legge til en av retur ventiler og kan forankres hvor du vil med en dropdown vekt. Kraften av vannet tilbake opererer fontenen så ingen andre kilde til makt er nødvendig. For en dramatisk effekt på kvelden kan du legge flytende farget lys til vann. Lys setter kjøre på batterier, men det beste valget er solenergi drevet lys som lyser automatisk opp når det blir mørkt. Ved å kombinere de to elementene av syne og lyden, vil du dramatisk øke avslapning faktoren av bassenget.

Vann funksjoner som ikke bruker vann

Det er fortsatt måter å legge til vann funksjoner, uten å legge noe til faktiske vannet. En felles funksjon er utenfor lys som skinner i bassenget skaper en lysende effekt på vannet. De kan installeres langs bassenget er gangvei, skinner ut, eller i opphøyet områdene rundt bassenget skinner ned. En annen funksjon er bygget i musikk gjennom tillegg av utendørs høyttalere. En av de mest innovative produktene å komme sammen er trådløse høyttalere som faktisk ser ut som store steiner som naturlig blander seg med landskapet.