Pool kjemikalier for nybegynnere

April 27

Pool kjemikalier for nybegynnere

Nye svømmebasseng eiere finne ofte seg litt overveldet når det gjelder deres bassenget er vannet sanitær. For en er svømmebasseng en nesten perfekt vekst medium for bakterier av alle typer. Det utendørs, også, betyr omtrent alt kan ende opp i den. Disse problemene kan imidlertid kontrolleres ved å opprettholde riktig svømmebasseng vannkjemi. Heldigvis for å holde en sanitær pool, trenger du bare å vite litt om bassenget desinfeksjonsmidler, pH-verdier og bassenget kjemiske balanserer.

Desinfeksjon

Svømmebassengene er holdt i en ren og sikker-for-svømming tilstand av desinfeksjon av vann. Det finnes flere typer desinfeksjonsmiddel, er den vanligste av alle noen form for kalsium hypokloritt bassenget klor. Anbefalte nivåer er vanligvis rett rundt 2.0 deler per million (PPM) gratis tilgjengelig klor eller FAC. Enhver anstendig bassenget klor testing kit vil raskt tillate deg å fastsette klor. Er det bare et spørsmål om å opprettholde riktig nivå.

pH

Et basseng er pH en måling av alkalitet. Det er viktig at en opprettholdes i en veldig liten alkaliske tilstand også. Den anbefalte pH varierer i bassengene er 7.0 til 8.0, med 7,2 til 7.4 ideelt. Hva de fleste nye bassenget eiere ikke vet er at pH opprettholdes ved å legge brus ash, eller natron---det er samme. Den eneste forskjellen er at natron er mer fint bakken enn brus aske.

Stabilisator

Hvis du har et basseng, og du skal bruke klor som desinfiseringsmidlet, må å stabilisere det. Det er for å hindre den fra å bli utsvevende av direkte sollys, som påvirker klor på en slik måte. Legge cyanuric acid (CA) i henhold til produsentens retninger vil hjelpe klor skal være fritt tilgjengelig og klar til å spise opp bakterier og annet organisk materiale. Anbefalt områder er vanligvis mellom 30 og 50 PPM.

Andre kjemikalier

For å hindre overdreven myk eller overdrevet hard vann, må du overvåke bassengets total alkalitet og dens kalsium hardhet. Heldigvis for sistnevnte må Hvis du opprettholde riktig klor nivåer, kalsium behov ivaretas. Det er fordi kalsium hypokloritt klor har kalsium i den. Også, må du overvåke bassengets total alkalitet, som er litt forskjellig fra pH. Det måler vannmotstand pH endring. Ideelt er 80 til 100 PPM.

Betraktninger

Svømmebasseng vannkjemi ikke egentlig så vanskelig å forstå. Og så lenge du opprettholde omhyggelig bassengets klor og pH-verdier, sjansene er gode du vil lykkes. Som i utgangspunktet betyr å legge til klor, brus ash, stabilisatorer og lignende. Du vil bli spesialisert seg på oppgaven ved å kjøpe en god pool vann testing kit. Det kan hjelpe deg se på klor nivåer, pH, total alkalitet og kalsium hardhet. Daglig testing av bassengets vann anbefales også.